Pokemon Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Data si ora: Duminica, 18.01.2009, ora 17:45 Locul: Bucuresti, Strada Eminescu, in dreptul intersectiei cu Strada Icoanei Participanti: una bucata Land Cruiser Prado si una bucata Skoda Octavia Deci, duminica, dupa o zi de relaxare, m-am gandit sa ma duc sa duc cuiva niste acte. Am plecat de acasa spre Romana si contrar obiceiului nu am luat-o pe Blv. Dacia ( pe interzis.... :twisted: ) ci pe Eminescu, varianta corecta… La intersectia cu strada Icoanei, un nenea venind de pe strada secundara, s-a gandit ca nu e cazul sa se opreasca si sa imi dea prioritate. Rezultatul: s-a infipt in Toyota, chiar in fata rotii stanga fata si mi-a “schimbatâ€� directia de mers drept in gardul unor oameni. Masina s-a cam suit pe gard facandu-l praf… Partea cu adevarat nasoala e ca Pokemonitza a dat cu capul in busola de pe bord si acum are capul spart si a mai dat si cu genunchiul in bord si acum sta cu piciorul imobilizat… :hm Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL poze Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL foarte nasol :sr ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Ouch! Bine ca a fost doar atat si ca sunteti ok, asta e tot ce conteaza. Fiarele se repara, voi sa fiti ok. Dar Pokemonitza nu avea centura? sau cum a ajuns tocmai acolo cu fruntea? Nu i-ai rupt capu aluia?(ce idiot) Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL poze Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL si... zidul saracilor oameni..... Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL locul "actiunii" - a doua zi Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Bine ca nu a fost nici un pieton p-acolo, ca sa fie treaba dreapta. Asa se intampla de obicei... Si masina, mi se rupe sufletul sa o vad asa.... :sr :sr Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL @mirciulika: acum nu aveam nici unul centura.... :hm Culmea e ca de fiecare data cand plecam undeva, ma pune sa imi pun si eu centura.... Si, da.. bine ca nu a fost cineva pe coltul ala... ca era MULT mai nasol Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crocus Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Of, of, urata treaba. Cred ca ieri a fost o zi blestemata pentru soferi. Patru cunoscuti de-ai mei au avut accidente. Ce-a fost totusi cu pasagerul? Uitase de centura sau n-a functionat mecanismul de autoblocare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Zi-mi ca ai casco! Edit dar oricum o faci pe asigurarea boului...scuze Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Pokemoane, ti-am zis si ieri, fieru' se repara/vinde/inlocuieste ... du-te la biserica si zi-i merci ca ati scapat intregi ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Pokemoane, ti-am zis si ieri, fieru' se repara/vinde/inlocuieste ... du-te la biserica si zi-i merci ca ati scapat intregi ... Aici sunt perfect de acord cu tine. Ma intreb oare ce se intampla daca eram intr-o masina mai mica..... Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL bah...nasol. Sanatate maxima! fierul se repara, important e sa fiti voi sanatosi. ... dak ai nevoie de ajutor cand repari zidul, da un semn :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL @pokemon vinzi jantele si cauciucurile? glumeam: sorry pt necazul tau si sper ca sotia sa fie bine. Masina,....oricum era un model care nu imi place. :ha: bine ca a scapat bull-bar'ul. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Insanatosire grabnica :hi http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Bine ca sunteti "bine", ce sa mai discutam, vorba lu' Koala, aprinde o lumanare si multumeste-le ingerilor pazitori. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Masina,....oricum era un model care nu imi place. :ha: bine ca a scapat bull-bar'ul. :P Bre... modelul asta de Toy nici mie nu prea imi place :ha: Cat despre bull-bar... nu prea a scapat..... Acum nu o sa pot sa il mai vand... :P Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Sanatate multa sotiei, si aveti grija ! Tin-te-ntreg ca inca nu m-am platit la tine dupa Baia Mare ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Nasol.. Noroc cu masina mare. Sanatate maxima voua.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Altfel era daca mergeai cu landcruiserul de offroad...Ai grija de pokemonitza! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL bine ca ati scapat! fierul se repara, voi sa fiti sanatosi The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Super idioti unii.....acelasi lucru a patit si Cheliosu duminica noaptea-18.01.....a renuntat la Toy acelasi model cu al tau si a luat Audi-ul nou A6,din comoditate,si a intrat un bou cu un Land Rover in el....el fiind parcat in fata blocului unui prieten si asteptind pe aleea din fata, la 5 m de masina....paguba de 2-3 mii E Bine ca a-ti scapat numai cu atit,masina se face,voi sa fiti sanatosi..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL Sanatate doamnei! Centurile sunt sfinte, asa ca.... P.S. A explicat cumva idiotul ala de ce nu a acordat prioritate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Toyota, masina si.... ZIDUL "it was a funny angle" (pt. cine a vazut filmul Snatch) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate