Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota, masina si.... ZIDUL

Pokemon

Postări Recomandate

Re: Toyota, masina si.... ZIDUL

Asta e Bucurestiul. Un oras unde 80% din soferi sunt de tot cacatul chiar daca stiu sa conduca si unii ar pune-o chiar si pe ma-sa la bataie sa fie mai in fata cu 2 masini la semafor! Nu de putine ori (si cred ca nu sunt singurul) am evitat in ultimul moment kamikaze de genul asta

Despre masina - e fier ... se face ...

Despre voi - bine ca ati scapat cu viata, bine ca erati intr-o masina de teren si bine ca v-a ricosat in acel zid ... nici nu are sens sa facem scenarii daca in locul zidului ar fi fost un autobuz,tramvai sau troleu in miscare! E o dovada clara ca ingerul tau pazitor a fost de fata! :h5 Eu sincer m-as fi dat jos din masina si i-as fi spart muia idiotului ala! Cum iti faci tu toyota pe rca asa sa-si fi facut si el nasu'! Futu-i in gat de inconstienti ... ca vad d'astia zilnic ... pun eu ARB pe Nissan, sa vezi ce-o sa ma sui pe ei! :grin:

Acu vreo cateva saptamani ...chestie similara fara urmari...undeva la Real Vitan ...eram cu tractorul ... mergeam linistit pe banda doi regulamentar si urmam virajul la dreapta ...vine un cordisit dinasta cu un BMW ... sa-mi taie fata, sa ma stranga la mantinela de pe banda 1 unde erau parcate ceva masini ...sa faca o depasire prin dreapta cu strangere la mantinela ... l-am vazut in oglinda ... am virat dreapta spre banda 1 ... I-am anticipat miscarea si am inceput sa-l strang eu ... la un moment dat s-a apropiat de bordura si a fost nevoit sa opreasca pe banda 1 fiind stationate cateva masini ... dupa care blesteme, injuraturi etc ...de ma luase si sughitatu ...la semafor la targ vine fraierul pe contrasens si se aliniaza langa mine ...deschide geamul si incepe sa verse ... deschid si eu geamu si il intreb: ai terminat, ce plm vrei mah? Deschid portiera sa ma dau jos la el sa discutam barbateste ... inchide geamul si blocheaza usile ...zic bun ... intre timp se pune verde ...da carja el, dau si eu ... intre timp veneau aia din fata ... zic no bine ... am mers paralel cu el, eu pe banda 2, el pe contrasens pana a ajuns bot in bot cu aia care veneau din fata. L-a prins pe contrasens exact unde incepeau pilonii pe mijloc (la intrarea in Autovit) ... Aia din fata au oprit masinile ...au inceput sa injure, eu am oprit masina si am pus avariile, cei din spatele meu vazand toata povestea (unii de la inceput, altii de la jumate) m-au depasit pe dreapta fara sa riposteze intelegandu-mi intentia ...zic gata il prind pe fraier si ii sparg nasul ... ma dau jos din masina si ma duca catre fraier ...asta vede ca nu are loc de intors, da cu spatele in mare scartz si o ia cu trompeta in mare viteza pe cheiul Dambovitei ... zic asta e, a scapat si de data asta ... Undeva pe colt pe pod erau doi gabori ocupati cu nr spagii probabil ...Urlu la ei: ba voi ce plm mea faceti mah, dormiti, nu vedeti ce face asta? La care urmeaza: Ce vrei mah? Cine mah? Zic ... putea sa va fure cu totul, sa intre in voi ... ca degeaba voi "nu vede, nu aude" numarati in continurare 34-35-36-37 ... Culmea e ca masina aluia a trecut pe langa masina lor pe contrasens probabil in timp ce ei se masturbau unu pe altu! :ha: :ha: :ha:

Asta e Bucurestiul secolului 21 ... Bine ca m-am mutat la tara !!! :h5 :hi

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aseara,in jurul orei 18.00 un pusti care conducea un tuareg a lovit o fata,accidentul s-a petrecut la p-ta bobocica in intersectia bulevardului Energeticienilor cu Calea Vitan pe trecerea de pietoni semaforizata care este la intrarea pe Energeticienilor.S-a produs cam cu 3-5 min inainte de a ajunge eu acolo asa ca nu pot spune daca pietonii aveau verde sau nu,nici nu am putut opri sa vad ce s-a intamplat mai indeaproape,fiind cu o masina mare as fi blocat toata strada.Am vazut doar lume multa adunata ca la circ si am mai vazut cum fata a fost luata in brate de cativa trecatori si de catre soferul tuaregului dusa pe trotuar sau intr-o masina,lucrul care din ce imi amintesc eu nu trebuie facut pana la venirea masinii de salvare.

Link spre comentariu

1.Sanatate Maxima la Pokemonita !... :grin: :h5 :cl

2.Mai copii, voi inca nu stiti ca in Bucuresti trebuie sa umbli cu masina de concurs pe strada, pentru siguranta pasiva impotriva mobutilor / mutantilor din trafic ???... :roll: :grin:

Link spre comentariu

2.Mai copii, voi inca nu stiti ca in Bucuresti trebuie sa umbli cu masina de concurs pe strada, pentru siguranta pasiva impotriva mobutilor / mutantilor din trafic ???... :roll: :grin:

sau cu tramvaiul. 43 tone de fier curat. :grin:

Link spre comentariu

Mare pacat de intamplare si de nervii adiacenti ei. Ceva se intampla in Bucurestiul asta..., ca prea multe accidente trase la indigo cu al tau s-au intamplat in aceasta luna.

Sanatate multa

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Mai acum un an ridea Koala ca m-a vazut cum ma chinui sa-mi pun centura in enspe mii de puncte dar sa stiti voi ca pina acum am cam avut nevoie si asta numai in Bucuresti.

Pokemon nu prea ai grija de Pokemonita . Pai cum ea s-a lovit si tu nu ? Sau ai luat volanul in brate. Sanatate sa aveti.............ca restul curg.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Päi se vede din pozä cä Scoda avea prioritate!!!! :rules ...de stänga!!!! :ha: :ha: :ha: :ha:

Sory si eu hopa cu gluma, dar hai sä respiräm, si sä luäm in considerare cä ne putem uita in sus la norii

pufosi si nu invers...in jos din nori.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Poke si a sa Pokemitza!!!!,,bine ca ai luat microbu asta in sange si nu altu',nu te mai distruge nimeni,nici zidurile,vorba aia,,trece prin zid,,,!! Bine ca nu ai patit mare lucru,nevasta din dotare pana se marita i trece de 10 ori. Ce te faceai daca erai in forum de Trabant sau Fiat 600 ??? Asa ca pe banii asigurarii lu ala,,,nu te lasa si nu lasa nimik,,,tre sa-ti creasca o bara ARB mandra,frumoasa si pogana ca si nevasta,niste proiectoare IPF incluse,si o masca fata acolo de forma ca si asa nu se vede mare lucru din ea. Si dupa asta poti sa meri la demolari in orice loc.

PS Da ce bine sa tinut zidul!!! Parca era din beton...!

Pajero
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Mamalor de nenorociti, asa am patit si eu, intr-o sambata acum un an,doar noi doi pe strada, cand ma intorceam de la tara, in dreptul Doraly intre Afumati si Bucuresti, un pusti cu un Golf 5 s-a gasit sa intoarca in mijlocul soselei, si cica nu m-a vazut, din toata aceasta aventura a rezultat faptul ca i-am "zburat" la propriu farul fata stg , bara fata si i-am indoit roata, eu scapand doar cu indoirea basculei fata dr si a barei metalice ...

Oricum Alex, bine ca ati fost oarecum in regula voi, ca fieru se repara ... cat doamnei Barbu insanatosire grabnica; si sper sa ne vedem cu bine cat mai curand!!! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare