Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cumpar arcuri spate suzuki samurai

ugly_kid

Postări Recomandate

Re: cumpar arcuri spate suzuki samurai

Am vazut la Marius Turagmes ca a inlocuit arcul spate rupt cu unul de la Daewoo Damas,si spunea ca este super OK,si mergea bine vazut din spate :grin: ......Parca si Vitalies zice ca pune pe spate la Samy arcuri la fel....asta ca varianta LowCost si noi ca sunt undeva la 200 Ron/buc parca......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-am schimbat arcurile. Le am pe cele vechi in stare buna de functionare. Sint la Bucuresti la Costin (cfantana - pe forum). Daca te intereseaza, da PM.

Respecte

Because life is stranger than fiction.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu am de damas - am o strutocamila - adica combinatie din arcuri de zuk si moskvich. De damas am auzit ca sunt excelente. Cand le rup pe astea o sa incerc.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

la lungime sant egale . cele de damas sant mai groase putin si sant in numar de 4.prima de jos e intoarsa invers.din cate am auzit aia le face pe celelalte rezistente .fara ea nu stiu cum e nu am incercat.

Link spre comentariu

a fost un amic azi la Dawoo, langa Gara de Nord, sau ma rog prin zona aia in Bucuresti. Si informatia cu arcurile la 200ron bucata nu s-a confirmat. Cica la Dawoo erau 300 si ceva de ron. O sa sun maine la Unix sa vad ei ce preturi au ei.

Cat despre rezistenta celor de Damas, se pare ca sunt bune si mi-au confirmat-o mai multi care au avut.

Cei de la Japanparts din bucuresti aduc si ei arcuri de Samurai tot peste 300 ron bucata. In conditiile astea, plus 4 amortizoare bunicele KYB ar veni cam 1300+800 ron = 2100 ron adik vreo 500 de euro adik vreo 650 de dolari. Cred ca 200usd peste banii astia ar iesi cele de la OME sau Calmini aduse din America. Pentru 6milioane merita diferenta de brand???

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

am un rand de arcuri fata+spate si telescoape(inclusiv de la bara de torsiune) "noute" daca te intereseaza.Unul din arcuri are o indoitura aproape de bucsa dar poate fii reparat.tot 200eu

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

pune arcuri de Damas....si dai carbuni :grin:

lamureste ma cu arcurile de damas , se potrivesc si fata si spate? cit se ridica auto, sau la inaltime sint ca si cele stock?

gill.s
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare