kupid0n Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 as vrea sa stiu daca este cineva cine si'a schimbat evacuarea de patrol cu una de diametru mai mare. am citit pe forumurile australiene ca ei opteaza pt teava de 3" dar nu specifica nimic de consum. cat de tare este afectat? un "mester" de la un atelier de esapamente din oradea imi spunea ca respectiva teava de 70 mm ar dubla consumul ca cica a mai facut "magarii d'astea" si au venit dup'aia inapoi sa le puna pe cele originale. oricum, la cate ateliere am umblat, diametrul maxim pe care il pot indoi este de 60 mm. e si aia ceva fata de 50 mm cat e stock pe patrolu de 3 litri. deci, daca este cineva care a facut....va rog sa'mi spuneti ce diferenta ati simtit, consumu cat a crescut si alte efecte provocate.....ms '07 RRS HSE, rolling on 22's.....off-roading at it's best :grin: :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: evacuare patrol Y61 Vezi ca 70 exista ca dimensiune de esapament la camioane si se gasesc toate elementele cot, teva,racord flexibil etc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kupid0n Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: evacuare patrol Y61 mersi frumos ;) pana una alta mi'am facut programare sa'mi scot ultima toba si sa inlocuiesc portiunile drepte cu teava de 70 si capat de toba model american :h5 :grin: '07 RRS HSE, rolling on 22's.....off-roading at it's best :grin: :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: evacuare patrol Y61 Si pe mine ma maninca sa scap de tobele de pe circuit la un y60. Ideea era sa sune mai mindru. Am citit pe forum la francezi, insa ei discuta de ceva pierdere la cuplu. Ei zic, ca la motoarele cu turbina, esapamentul este construit in asa fel, incit sa opuna o anumita rezistenta. Daca gazele sunt evacuate mai repede (in lipsa tobelor sau a supradimensionarii diametrului tevilor) turbina nu mai poate lucra normal. Solutia ar fi schimbarea turbinei cu una cu geometrie variabila si reglarea acesteia in functie de ceva masuratori care se fac pe banc de probe. Exista insa varianta sa fi inteles eu gresit, ca de tradus am tradus cu google translator :grin: , franceza fiind o limba straina pt. mine. Poate cineva cu mai multa experienta, ne poate explica precum unor incepatori :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kupid0n Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: evacuare patrol Y61 eu am schimbat portiunea dintre tubul flexibil si toba de mijloc cu teava de 70, la fel si in spate, teava de 70 in locul ultimei tobe si un capat sport iesit in lateral. imi place f mult cum arata, parca se si simte putin in a 2'a si a 3'a ca trage mai bine, iar un mare plus, se aude un suierat f placut cand depaseste 2500 de ture. pe viitor probabil ca voi indrazni sa umblu si la toba de mijloc (care se zice ca daca o scoti se dubleaza consumul :)) ) dar probabil ca voi pune una sport ca nu vreau nici sa sune ca un tractor (nu ca acuma difera mult). '07 RRS HSE, rolling on 22's.....off-roading at it's best :grin: :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate