padres Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 -se poate monta ARB diferential blocabil pe un dif. tip lsd. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat corec era sa zic daca se poate pune in carcasa celui cu lsd unul ARB -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat daca te referi la lj, da :grin: eu n-am (inca) dar raspunsul e pozitiv 100% Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat urmareste aici toate etapele viewtopic.php?f=17&t=2625 http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat -se poate monta ARB diferential blocabil pe un dif. tip lsd. da, se poate , la L200 triton 2006-on am pus noi, si spate si fata pe spate era LSD ( cu cutie automata) Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat Va rog mult, ma intereseaza si pe mine acelasi lucru, doar ca e vorba de Mazda BT50 model 2007 sau Ford Ranger. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat Va rog mult, ma intereseaza si pe mine acelasi lucru, doar ca e vorba de Mazda BT50 model 2007 sau Ford Ranger. sigur ca da , pentru spate exista RD143 pentru fata nu s-a facut inca ( oricum , parerea mea e ca pe fata e necesar doar in offroad extrem) Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat Pentru Navara D40 2007 2,5 dCi au aparut diferentiale blocabile de la ARB? Daca au aparut, cam cat costa, cu tot cu compresor, cabluri etc.? Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat -se poate monta ARB diferential blocabil pe un dif. tip lsd. intreb si eu o chestie putin off-topic Ai pe Mitsu L200 diferential LSD ? Daca da te rog sa imi spui ce tip de transmisie ai si daca ii easy select sau super select? Masina are MASC? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat eu pe mitu l200 am difrential normal .intrebarea topicului era pentru o toyota cu lsd. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat Va rog mult, ma intereseaza si pe mine acelasi lucru, doar ca e vorba de Mazda BT50 model 2007 sau Ford Ranger. sigur ca da , pentru spate exista RD143 pentru fata nu s-a facut inca ( oricum , parerea mea e ca pe fata e necesar doar in offroad extrem) Aha...multumesc mult! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: diferential ARB blocabil pe diferential cu alunecare limitat pe isuzu trooper 1988, se poate monta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate