Make Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Va salut. Stiti vreo firma sau pe cineva care ar putea sa imi confectioneze 3 abtibilduri pentru masina? Vreau ceva micut, frumos care sa nu se vada ca ar fi lipit...adica sa nu para din alta lume fata de tabla. Stiti pe cineva sau unde as putea sa ma duc? Mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc mult! Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Abtibild pe masina In Buc. , in magazinele Real , la intrare(adica nu intre rafturi :ha: ) exista o "taraba" a unei firme care face fel de fel de inscriptionari , inclusiv auto. E posibil sa fie si la voi , in Constanta. Daca nu :search Google. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Abtibild pe masina 0723151677. E un baiat de prin Iasi, care face orice la comanda si la preturi bune. Eu mi-am facut pentru motocicleta stickere reflectorizante. Poate sa faca pe orice culoare, si orice desen. Suna si vorbeste cu el. Acum cred ca e prin Bucuresti, unde pune niste stickere pe niste mashini 4x4. Nu mai stiu cum il cheama, il stiu doar dupa id-ul de pe forumul moto. Mertan. In 2 zile le ai acasa. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Abtibild pe masina l-am rezolvat pe domnu :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Abtibild pe masina daca mai doreste cineva ceva pentru masina... sa dea PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Abtibild pe masina Va multumesc mult tuturor pentru ajutor si promtitudine Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Abtibild pe masina http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/stikere/Foto-0124.jpg http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/stikere/Foto-0120.jpg http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/stikere/Foto-0121.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Abtibild pe masina a sosit comanda, sunt f multumit de calitate, totul este ok! :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Abtibild pe masina a sosit comanda, sunt f multumit de calitate, totul este ok! :h5 mersi mersi..... inca o victima :cl http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/Foto-0002.jpg http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/Foto-0001.jpg http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/Foto-0004.jpg Daca vrei si a ta sa arate asa... sau altfel... PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Abtibild pe masina Foarte misto frate, felicitari !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Abtibild pe masina Mi-a ajuns si mie Dakar-ul. De abia astept sa il lipesc pe capota. Merci don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Abtibild pe masina http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/stikere/Foto-0009.jpg :D dakar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Abtibild pe masina Te taxez pentru idee :ha: :h5 don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Abtibild pe masina nu ai cum man... au mai fost altii inaintea ta :D ai pus stickeru? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Abtibild pe masina :) Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Abtibild pe masina Cit ar costa unul micut cu Dakar?Mersi! "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Abtibild pe masina Si eu am pe Touareg si o sa pun si pe Ranger! :h5 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Abtibild pe masina Vad ca dakarul este la mare cautare...ce inseamna un raliu bun :) Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Abtibild pe masina Sincer sa fiu , mie mi-a placut foarte mult asocierea numelui Touareg ( de la VW ) cu emblema Dakarului care exact asta reprezinta in cateva linii : un tuareg ( locuitor nomad al Saharei ) Anul asta raliul a fost mult mai spectaculos decat cel original , poate asta a dus la popularitatea lui ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Abtibild pe masina Inca nu. Baietii nu mi-au vopsit capota. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Abtibild pe masina Corect corect...toate in afara de Nissan au fost diesel...viva los motorinos :banana Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Abtibild pe masina corect... este la foarte mare cautae sigla dakarului. in curand or sa mai apara si alte masini facute complet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Abtibild pe masina Si totusi, baieti... De unde poate fi luat si cit costa unul micut, de pus pe aripa din fata?Multumesc!.... Hai ca m-am lamurit, aveam mesaj privat... Deh, pina ma obisnuiesc cu noul site...Mersi!!! :p "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Abtibild pe masina Salutare... Eeee... acum sunt si eu....tuareg. :ha: Gratie lui Mertan, m-am ales si eu cu doua astfel de abtibilduri. Si chiar mai repede decit credeam... Le-am pus pe masina si arata absolut genial. V-as ruga sa ignorati mizeria de pe masina... Dupa ce o voi spala va arata si mai bine.... Mertan, ramin dator! Mersi inca o data! Te astept la Bucuresti, ca sa ma revansez! :h5 :x "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Abtibild pe masina Va salut. Stiti vreo firma sau pe cineva care ar putea sa imi confectioneze 3 abtibilduri pentru masina? Vreau ceva micut, frumos care sa nu se vada ca ar fi lipit...adica sa nu para din alta lume fata de tabla. Stiti pe cineva sau unde as putea sa ma duc? Mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc mult! suna la 0726 505 506 Ionut Cocosila. zici ca suni din partea lui razvan cu spalatoria din drumul taberei. t-il recomand. pret, calitate, prompt... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate