Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Machete de masini

aztec

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Machete de masini

Frumos , felicitari .

Am vazut si eu ceva frumuseti din acestea , prin benzinarii in special , da sunt scumpe ale naibii.

Ca sa intrii in Guiness Book , cate iti mai trebuie :banana ? :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-au atras atentia unele mai maricele , care erau peste 30 lei / buc , mi se pare ca erau Rubicon-uri.

Sigur ca daca cumperi una , doua , nu e o problema , dar daca iti plac mai multe.... :P

Oricum , bine ca ai 222 si nu 666 :ha:

Lasand gluma , de cat timp le strangi ?

Link spre comentariu

Cam de 3 ani.

Nu merita mai mult de 15 roni. In benzinari s-au scumpit.. mai ieftine sunt in supermarketuri.. dar nu mereu, trebuie sa gasesti promoti.. si atunci merita. Cel mai mare e defenderul 1/24 dar nu mai cumpar mari din cauza spatiului ce il ocupa. Maxim 1/32. Si nu dau mai mult de 20 ron aproape deloc.. chiar daca mi-ar placea anumite modele

Ultimele camioane le-am luat la 5 ron bucata de la cora.. inainte de craciun. Normal sunt pe la 12 ron.

La fel si jeep willis cu remorca.. se invarte pe la 20-30 ron.. oferta.. 10 ron.

Lr defender 11o.. 1/24 la 20 ron... lista poate continua..

Dar sunt cumparate si din toata tara.. unde gaseam ceva.. cumparam daca era ok la pret.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Se spune ca diferenta intre barbati si copii este ca jucariile barbatilor sunt mai scumpe .

Parca asa suna.

E, ne mandrim ca aici nu este cazul. :banana

Sau nu cumva aceasta este exceptia...... ?

Oricum , imi plac si mie ff mult , am si eu cateva , dar cred ca s-a zgarmat ceva in mine , poate

frustrarea ca nu le pot avea in realitate, poate doar pasiune , cine mai stie :h5

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Il asteptam si pe @ampopa sa-si prezinte colectia :h5

Cu nerabdare , chiar. :h5

O sa va plictisiti.

Incep cu un MAN TGA, 8x4, basculanta Fliegelmaster.

Macheta produsa de Siku (Germania), in Germania, scara 1:55.

O macheta rezonabila, nu foarte detaliata, fara directie functonala, cateva detalii, destul de superficial tratate (de ex. rotile, cilindrul hidraulic al benei etc).

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Continuam cu un Kaiser Jeep M35 (sau M39?), 6x6, varianta camion depanare, cu prelata si macara.

Macheta produsa de Solido (Franta), probabil in Franta, scara (aproximativa) 1:55-1:50.

O macheta nu foarte detaliata, insa este (Kaiser) JEEP!

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Si doua Kamaz-uri 53215 (camion) 6x4 si 55111 (basculanta) 6x4

Machete produse in Rusia (probabil de Elekon), scra 1:43. Ca rice lucru rusesc, nu abunda in fineturi si sunt robust lucrate.

Link spre comentariu

Si cateva poze de ansamblu (doar o particica din intreaga colectie). Din pacate mi-e destul de greu sa fac poze vitrinelor, pentru ca nu am (inca) un obiectiv super-angular (si pentru ca nu sunt toate sterse de praf).

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Nu stiu ce sa zic. Sunt multe si nu ma pricep foarte bine la genul asta de machete. Vezi pe www.cartula.ro - este un forum dedicat, in mod special, pasionatilor de machete de construit (kit-uri). Din cate mai stiu eu, relativ buni ar fi Revell, Heller, Italeri, Hasegawa, Aoshima, Tamyia etc.

Cred ca pe forumul de pe cartula poti afla multe lucruri despre genul asta de machete.

Pentru machetele gata montate, metalice sau plastic, in special utilaje si camioane, iti stau oricand la dispozitie cu lamuriri.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am un model la care tin foarte mult, un Landcruiser 80 produs de Tamyia.

Mi se pare extrem de bine realizat, sunt detalii multe si bine documentate, iar montajul este la fix. Nu ma pus decat cateva puncte de lipici, si asta ca sa se poate ridica in mana si de caroserie. In afara faptului ca volanul nu actioneaza rotile, restul e perfect similar realitatii.

Singurul aport a fost sa ii schimb cromatica, sa o fac sa semene cu propriul model 1:1, sa ii confectionez o bara ARB si un portbagaj similar (nu am inca poze cu astea, dar vor veni)

A fost o placere sa il montez..

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

@Levo

Imi poti spune si mie un site unde pot gasi machete de genul asta in afara de HobbyX ( ca am comandat la ei un Samurai acum vre-o 4 luni si nici acum nu l-am vazut)

Merci

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Hmm, ciudat. Eu am comandat de multe ori de la ei si au livrat repede si fara nici o problema... Da-le un email si vezi care-i problema, eventual, dar vezi ca vara livreaza rar, din cauza concediilor.

In afara de ei am comandat numai de pe ebay prin cineva, deci nu stiu altele.

Poti incerca sa sapi pe paginile acestea:

http://modelism.info.ro/forum/index.php ... owforum=53

http://www.cartula.ro/forum/Firme-si-magazine-f33.html

Sunt doua forumuri, deci te uiti la reactii, pareri etc si decizi. Repet, eu nu am comandat numai de pe ebay si hobbyx, nu pot sa-ti sugerez alt magazin in necunostinta de cauza.

Adevarul este ca Fujimi si mai ales macheta Samurai de la ei se gaseste greu. Initial am crezut ca nici nu se mai fabrica...

Link spre comentariu

Problema era ca nu o aveau pe stoc si au zis ca in mai, mai fac o comanda si nu am auzit nimic de la ei. Oricum mai caut si prin alte parti.

Merci de sfaturi

Bafta

Samurai 2002

Link spre comentariu

Vizitator van

Frumoase masinutele baieti.

Am crezut ca au disparut cei pasionati de asa ceva , dar se pare ca nu :bravo :bravo :bravo

Link spre comentariu

Cu permisiunea voastra am sa imi prezint si eu o parte din colectie aici.

Majoritatea mashinilor le am inca in cutii (am reamenajat apartamentul si inca nu am ajuns sa fac si locul lor de depozitare), la fel si cu o mare parte dintre kit-uri. Ce ma mananca mana sa ma apuc de ele ... :cr

Si acum poze

Samurai 2002

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare