sese Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 am primt un link despre un nou stil de condus, care ,se pare ca, ar reduce consumul de combustibil, ne ajuta sa depasim./.... va rog sa urmariti cu mare atentie cele scrise . eu .....inca nu mi-am revenit http://www.daciaclub.ro/index.php?showt ... rs+serpuit :10 :10 :10 :dr2 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un nou stil de condus acuma inteleg de ce se circula prin tara asa cum se circula.... si cum o sa se mai circule ca vine un an de criza ...deci economia de combustibil va fi la mare rang. mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un nou stil de condus 1 la mana : omu' ie dus cu capul rau de tot :P Si 2 : Daca imi zice pe unde merge el in Bucuresti "serpuit" (la ore normale, nu noaptea sau de sarbatori), eu ii mananc toate semafoarele din drum ca sa mearga omul linistit :ha: Auzi "ca sa obtii serpuirea in mod natural...poti umbla putin la directie" :ha: Poate ne invata si pe noi Nenea ala cate ceva. Gen daca nu se mai blocheaza dif-ul sa bagam un pumn de shuruburi il el si astfel obtinem un diferential blocant "natural". Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un nou stil de condus Oare as or zice si altii de noi, daca primesc link-uri cu acest forum? :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un nou stil de condus Hai Red, oamenii sunt seriosi, cu talent nativ de a merge serpuit :ha: Noi nu ne amuzam pe seama lor ci doar ii invidiem.... :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un nou stil de condus si mie mi se pare un pic dus... e ca si cand ai zice mie imi place sa merg cu masina in marsarier , astfel nu mai schimb nici o viteza.... si cica,'' imi place sa merg serpuit ca ma simt mai in largu meu...'' :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un nou stil de condus Si eu stiu un stil de condus, si nu e nou ... consum mic, ajungi la timp ...nu te mai fute garda ca ai lasat masina pe trecerea de pietoni samd ... Tramvaiul vere ... sau trenu galben (pardon acu e alb) fara cai ... consum = 0 :h5 Asta cu mersu zig-zag e o mare tampenie ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un nou stil de condus am ris cu lacrimi. :1 :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eugen_gts Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un nou stil de condus 1 la mana : omu' ie dus cu capul rau de tot :P Si 2 : Daca imi zice pe unde merge el in Bucuresti "serpuit" (la ore normale, nu noaptea sau de sarbatori), eu ii mananc toate semafoarele din drum ca sa mearga omul linistit :ha: Auzi "ca sa obtii serpuirea in mod natural...poti umbla putin la directie" :ha: Poate ne invata si pe noi Nenea ala cate ceva. Gen daca nu se mai blocheaza dif-ul sa bagam un pumn de shuruburi il el si astfel obtinem un diferential blocant "natural". nu radea bre ,ca e treaba serioasa, si daca nu crezi cauta topicul ala cu meseriasii care au sudat diferentialu' sa-l faca ''natural'' blocabil, si e pe bune cu poze, filme tot ce vrei. :pr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eugen_gts Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un nou stil de condus 1 la mana : omu' ie dus cu capul rau de tot :P Si 2 : Daca imi zice pe unde merge el in Bucuresti "serpuit" (la ore normale, nu noaptea sau de sarbatori), eu ii mananc toate semafoarele din drum ca sa mearga omul linistit :ha: Auzi "ca sa obtii serpuirea in mod natural...poti umbla putin la directie" :ha: Poate ne invata si pe noi Nenea ala cate ceva. Gen daca nu se mai blocheaza dif-ul sa bagam un pumn de shuruburi il el si astfel obtinem un diferential blocant "natural". nu radea bre ,ca e treaba serioasa, si daca nu crezi cauta topicul ala cu meseriasii care au sudat diferentialu' sa-l faca ''natural'' blocabil, si e pe bune cu poze, filme tot ce vrei. :pr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un nou stil de condus :happy Si atit ......serpuire placuta....adevarat ca prin Buc trebuie sa mergi serpuit....dar o faci numai cind depasesti serpuitori naturali....astia daca au cheile potrivite la semafor o fac bicicleta,serpuiesc :ha: :ha: :ha: pe toata lumea,trec pe trecerea de pietoni serpuind printre pietoni :ha: :ha: :ha: si parcheaza inaintea tuturor,apasa pe buton......si ....si....plm.....am uitat ca am avut treaba ! :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: un nou stil de condus :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Cică... "serpuiala induce eventualilor pasageri o toropeala placuta, care le va aminti de copilarie, mai exact de periada in care erau leganati de parinti. Acesta in sine este un lucru care-ti aduce zambetul pe buze, indiferent daca esti poet sau mafiot. Deci toti pasagerii vehiculului in cauza vor debarca la destinatie arborand un zambet placut, ceea ce va duce la scaderea frictiunilor in interactiunea cu semenii lor." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: un nou stil de condus nu radea bre ,ca e treaba serioasa, si daca nu crezi cauta topicul ala cu meseriasii care au sudat diferentialu' sa-l faca ''natural'' blocabil, si e pe bune cu poze, filme tot ce vrei. :pr cred ca stiau foarte bine ce fac atunci cind au sudat diferentialul. dar mai bine ii intrebi direct. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: un nou stil de condus nu radea bre ,ca e treaba serioasa, si daca nu crezi cauta topicul ala cu meseriasii care au sudat diferentialu' sa-l faca ''natural'' blocabil, si e pe bune cu poze, filme tot ce vrei. :pr Ala l-am vazut dar sudat parca nu este "natural". Parca mai bine suna cand ai un pumn de suruburi inauntru si mai prinde un shurub se blocheaza, il scapa si s-a deblocat si tot asha pana se duc dintii, se duc shuruburile si abia atuncu poti sa-l sudezi, sau cum face romanul sa-l legi cu sarma :grin: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: un nou stil de condus hai ca am scapat cu bine - nu am lesinat si nici nu mi-a pleznit vreo artera :ha: Cred ca toata treaba este sa se respecte niste reguli, chiar si la mersul serpuit. De exemplu daca toti merg cu sinus si tu te apuci sa mergi stil cosinus - atunci e nasol pentru ca exista un risc mare de accident. Trebuie ca toata lumea sa respecte un sinus, doar ca trebuie sa existe o mica defazare. De fapt, nu defazare, ci mai degraba 0+sin(x), 1+sin(x), etc. Unde 0,1,... sint masinile mai puneti dreaq mana pe o carte si mai cititi si voi ceva nu mai stati toata ziua prin noroaie!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: un nou stil de condus Cel mai bun surub e sarma! :ha: Bre asta cu sudatu' e mare smecherie ... oare in ce sa sudez Mastercardu' lu nevasta-mea sa fie cu blocant permanent? :ha: :ha: :ha: Am incercat toate variantele, din pacate, in toate la fiecare iesire, se rupe in doua! :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: un nou stil de condus Cel mai bun surub e sarma! :ha: Bre asta cu sudatu' e mare smecherie ... oare in ce sa sudez Mastercardu' lu nevasta-mea sa fie cu blocant permanent? :ha: :ha: :ha: Am incercat toate variantele, din pacate, in toate la fiecare iesire, se rupe in doua! :ha: :ha: :ha: i ai un lsd sa i mai alunece din cand in cand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: un nou stil de condus :pt :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: un nou stil de condus ce forum de dezaxati mintal a-ti gasit :ha: :ha: aia sunt ,,soferi''de schiuri ma nene,acolo se merge serpuit :ha: -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate