CYO Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Sal, As fi interesat sa-mi iau niste gume pt asfalt pt drumuri lungi .Acum am pe masina profil MT Cooper STT 265/70/17. Sa-mi iau BFG AT? Sau ceva dedicat pt. vara? Poate imi recomandati ceva pe 265/70/17. Multumesc anticipat Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Gume pt. asfalt Acestea sunt bune de ceva? http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... LoadRange= Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Gume pt. asfalt Acestea sunt bune de ceva? http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... LoadRange= Rele nu sunt. :grin: Pretul e putin cam mare dar asta se datoreaza faptului ca sunt pe 17". Profilul este asemanator cu BFGoodrich AT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Gume pt. asfalt Bf AT sunt excelente pe asfalt, merg bine si iarna. Preturile sunt asemanatoare. Nu cunosc Grabberele dar folosesc Bf-uri pe 17 (265 x 70 r17) de 1 an si nu sunt probleme (nu sunt chiar zgomotoase, nu se tocesc repede). :h5 Si neaparat cumpara 5 buc. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Gume pt. asfalt Bridgestone AT D694 sunt foarte bune pe asfalt. Mai bune decat BFG AT. Si in teren fac cat de cat treaba (in limita noroiului existent :) ). Iarna sunt clar mai bune decat BFG AT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Gume pt. asfalt Pai daca ai MT deja de ce sa te incurci cu niste AT-uri care oricum nu sunt nici cal nici magar. Daca vrei de astfalt atunci H/T si daca nu ma insel masina din fabrica a venit cu 265/65 R17 asa ca din astea sa cauti. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Gume pt. asfalt Poate e cam tarziu sa intervin dar personal am fost multumit de Dunlop Grandtrek AT 20 265/65/17 pe care le-am schimbat in decembrie, cu unele mai de iarna (tot Dunlop SJ6),dupa 60 000 Km (pe asfalt) si cred ca mai trec o vara cu ele iar pretul a fost undeva la 450 Ron in noiembrie 2007 NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Gume pt. asfalt Folosesc General Grabber AT2 si sint f multumit. Pretul de la noi este cu 50% mai mare decit in UK si nici nu sint sigur ca sint made in usa. Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate