Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gume pt. asfalt

CYO

Postări Recomandate

Sal,

As fi interesat sa-mi iau niste gume pt asfalt pt drumuri lungi .Acum am pe masina profil MT Cooper STT 265/70/17.

Sa-mi iau BFG AT? Sau ceva dedicat pt. vara?

Poate imi recomandati ceva pe 265/70/17.

Multumesc anticipat

Shake N' Bake !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Gume pt. asfalt

Bf AT sunt excelente pe asfalt, merg bine si iarna. Preturile sunt asemanatoare. Nu cunosc Grabberele dar folosesc Bf-uri pe 17 (265 x 70 r17) de 1 an si nu sunt probleme (nu sunt chiar zgomotoase, nu se tocesc repede). :h5 Si neaparat cumpara 5 buc.

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

Pai daca ai MT deja de ce sa te incurci cu niste AT-uri care oricum nu sunt nici cal nici magar.

Daca vrei de astfalt atunci H/T si daca nu ma insel masina din fabrica a venit cu 265/65 R17 asa ca din astea sa cauti.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Poate e cam tarziu sa intervin dar personal am fost multumit de Dunlop Grandtrek AT 20 265/65/17 pe care le-am schimbat in decembrie, cu unele mai de iarna (tot Dunlop SJ6),dupa 60 000 Km (pe asfalt) si cred ca mai trec o vara cu ele iar pretul a fost undeva la 450 Ron in noiembrie 2007

NISSAN NAVARA D40
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Folosesc General Grabber AT2 si sint f multumit. Pretul de la noi este cu 50% mai mare decit in UK si nici nu sint sigur ca sint made in usa.

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare