Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salut de la Târgu-Jiu

dan_liviu

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

Sunt Dan, de la Târgu-Jiu, posesor Toyota Land Cruiser 120, nouă în mai 2008, actual 40000 km.

Am 40 ani, lucrez, inginer energetic, căsătorit, un băiat de 15 ani, cu microbul 2x2 bine dezvoltat.

Toyo a primit botezul în teren accidentat, noroaie nu, zăpadă nu s-a descurcat: anvelope Michelin Cross Terrain SUV M+S.

Pentru viitor: expediţii, drumeţii, ceva dotare pentru Toyo şi să nu-l uit nici pe 2x2.

Multumiri pentru primire.

Toyota Land Cruiser 120 - 2008
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salut de la Târgu-Jiu

bine ai venit

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator mishawrc

Re: Salut de la Târgu-Jiu

Salutare tuturor!

Sunt Dan, de la Târgu-Jiu, posesor Toyota Land Cruiser 120, nouă în mai 2008, actual 40000 km.

Am 40 ani, lucrez, inginer energetic, căsătorit, un băiat de 15 ani, cu microbul 2x2 bine dezvoltat.

Toyo a primit botezul în teren accidentat, noroaie nu, zăpadă nu s-a descurcat: anvelope Michelin Cross Terrain SUV M+S.

Pentru viitor: expediţii, drumeţii, ceva dotare pentru Toyo şi să nu-l uit nici pe 2x2.

Multumiri pentru primire.

Salut, :W :cl ,stiam eu ca mai sunt si alti impatimiti in zona .Ai citit postul lui Dan,ia legatura cu el si vino cu noi la namoale.Te asteptam.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare