aztec Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Din ciclul "viata bate filmul.. seria stiri tampite. Atentie, politisti la apa! de A.N. HotNews.ro Vineri, 18 ianuarie 2008, 11:48 Ultima ora O intreaga sectie de politie din Ungaria a trebuit sa fie salvata dupa ce ofiterii au cazut intr-un lac inghetat urmarind un suspect, scrie New York Post. Mai intai, o politista s-a prabusit in apele lacului, dupa ce gheata subtire a cedat. Toti cei care au incercat sa o salveze au cazut si ei in apa. In total, 30 de ofiteri au trebuit sa fie salvati de pompieri. Publicatia noteaza ca suspectul a reusit sa scape. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Scapa mai ieftin daca avea masina in regula.. O soferita a batut recordul la amenzi de circulatie de A.N. HotNews.ro Vineri, 18 ianuarie 2008, 12:43 Ultima ora O soferita din Texas a fost arestata de politisti dupa ce acestia au descoperit ca femeia avea cateva zeci de amenzi neplatite si datora aproape 20.000 de dolari, transmite CNN. Valerie Ortiz Sanchez, in varsta de 31 de ani, a fost oprita de politia rutiera deoarece inmatrcularea masinii sale expirase. La un control mai amanuntit, oamenii legi au descoperit ca soferita nu avea asigurare, iar carnetul de sofer ii expirase si el. In plus, femeia avea neplatite 76 de amenzi de circulatie si datora statului 19.000 de dolari. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Banc mediu Bulä in plin centru se plimbä agale.La un moment dat se scarpinä la fund simtind o mäncärime. Indignat, simtind cä i se scoalä p....la, se apleacä in fatä un pic, se uitä la umflätura din pantaloni si ii rosteste:" Ce ai fä, cä-i curu nost´!!" :uameni :uameni :uameni slp slp slp Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Banc mediu era cu buchetul de flori in mana sau fara ca nesimtitul? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Banc mediu era cu buchetul de flori in mana sau fara ca nesimtitul? :P E de unde, pantaloni de training OPEL , jakä de piele, läntuk fredona The Wall din Pink Floyd cam asa: ooo ,bani mei, ce mä fac eu färä iei!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: ...mai vrei? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Banc mediu era cu buchetul de flori in mana sau fara ca nesimtitul? :P E de unde, pantaloni de training OPEL , jakä de piele, läntuk fredona The Wall din Pink Floyd cam asa: ooo ,bani mei, ce mä fac eu färä iei!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: ...mai vrei? lol,si eu care credeam ca ii se scula singura din obisnuinta de a o primi :cort zilnic. Dei in training opel nui still de floyd,prea complicat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Banc mediu Ce zice o prostituata, o amanta si o sotie cind fac sex ? - prostituata, o... de s-ar termina odata. - amanta, ce bine este, de lar tine pina dimineata. - sotia, BEJ... BEJ..., cred ca o sa zugravesc tavanul bej. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate