CosminC Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Salutare. Acesta este utilajul din dotare incaltat si sos la noroi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Din dotarea familiei Da, da ... foarte frumos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Din dotarea familiei masina :h5 ce motor are ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Din dotarea familiei frum foc....si eu vreau sami iau acum....ce suspensie ai pe ea?si de cat? so stapanesti sanatos si la cat mai multe noroaie mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Din dotarea familiei Salutare,intentionez sa cumpar un kit OME,troliul trebuie doar montat dar nu stiu ce bara fata sa fac. Motorul este 2LT la care voi pune un intercooler de VW.Imi cam atinge la aripile spate dar nu vreau sa decupez. Credeti ca ar fi indicat sa mai ridic caroseria (pana montam kit-ul OME) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Din dotarea familiei Salutare,intentionez sa cumpar un kit OME,troliul trebuie doar montat dar nu stiu ce bara fata sa fac. Motorul este 2LT la care voi pune un intercooler de VW.Imi cam atinge la aripile spate dar nu vreau sa decupez. Credeti ca ar fi indicat sa mai ridic caroseria (pana montam kit-ul OME) Bine ai venit! Frumos acaret. Vezi ca merge intercooler de Mitsu de 2,8 l si un model de Hunday. Eu am tot un 2LT dar pe un 4 runner, intai ii pun bodyliftul(altfel nu intra intercoolerul) si dupa sa vad ce gasesc ca intercooler. Daca nu il fac -am gasit pe unii care fac la Brasov Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Din dotarea familiei super marfa.....sa ii pui de 5 ca sta misto rau de tot.daca vrei iti dau poze cu a unui pr care are ome de 5cm mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Din dotarea familiei Faina masina :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Re: Din dotarea familiei mere un intercooler de iverco dar nu merita lasa motorul asa, si plimbate cu masina prin padure linistit fara sa o spargi ca e prea frumoasa :grin: Editat Februarie 2, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate