Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BUna ziua tuturor

cretu

Postări Recomandate

Stau si citesc zilnic aproape toate postarile voastre. Unele persoane sun oameni potenti (financiar vorbind) incat isi permit sa aibe masini adevarate de off-road. Altii sunt/suntem doar oameni carora le place si incearca.

Am observat postari acide cu privire la unele idei lansate. Am observat formarea bisericutelor si elitismelor.

Din punctul meu de vedere nu e normal. Nimeni nu s-a nascut invatat, si, pana la urma, fiecare dintre noi are de invatat ceva de la cei din jurul sau. Orice ageamiu in ale aff-roadu-ului poate emite la un moment dat ceva la care nu s-a gandint nimeni pana atunci. Si, poate spune ceea ce spune prin prisma bunului simt sau pur si simplu ca asa ii vine. Poate fi bine sau rau. Dar nu trebuie sa condamnam.

Am inceput sa fac of-road cu o Dacie 1300 pe care am pus motor de 1400. Mi-o placut. Am strans din buci si am reusit sa imi iau o Lada Niva pa injectie din 2004. Atat am putut eu, pt ca atat am putut sa fiu potent financiar. Altii au putut mai mult sau mai putin. Pana la urma e vorba de idee si de ceea ce simti. Niciodata ceea ce vrei nu se poate indeplini pocnind din degete. Ma uit cu jind la G-uri, la Toyote sau la Mitzu sau Nisane. Si? Doar tanjesc dupa ele. Poate asi putea sa iau un model mai vechi, dar, teama de a baga mai multi bani in ea decat ai dat pe ea, te inspaimanta. Cel putin pe mine.

Va respect in ceea ce reusiti sa faceti si incerc sa invat sa citesc printre randuri incat sa pot sa ajung macar la nivelul vostru de acuma.

Dar, parca, Forumul a ajuns o mica piata unde lumea se cearta sau isi expune produsele. Nu cred ca asta a fost ideea de baza.

Sincer, mi-am facut conturi pe mai multe forumuri legate de aff-road sau masini. Am si uitat nikul si parola. Oare de ce? Simplu. Aici m-am simtit bine.

Revin si arat: sunt un novice, dar, voi invata si, poate, pe multi voi raspopi (era o vorba intr-un film cu Toma Caragiu).

Incercati sa pastrati spiritul legat de natura si aventura. Cred ca o sa conteze mult mai mult decat restul.

Poate gresec si va rag sa ma corectati.

Cu sima, Cretu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: BUna ziua tuturor

Nu mai fi suparat. Eu am avut doua M-uri de care am fost si sunt in continuare foarte mandru de ce puteau face in teren. Unul a fost echipat cu motor de 45 CP in 3 cil de tractor. Ei, si ce daca? Mergea si tragea foarte bine in teren. Consuma foarte putin. Acum am un Nissan Patrol care stie foarte multe dar procurarea pieselor si costurile ma fac sa-l tin deocamdata nitel mai departe de aventurile extreme. Intentionez anul acesta sa-mi iau un ARO 244 fara acte motorizare BV pe care sa-l tai cum vreau eu si sa-l utilizez numai pentru tavaleala. Pana la locul cu pricina o sa-l duc pe platforma. Asa ca nu fi trist. Capul sus in speranta ca intr-o zi vei avea ceea ce-ti doresti. Pana una alta despre Lada NIva nu am decat cuvinte de lauda. Incalt-o cu niste cauciucuri adevarate si vei avea surprize deosebite. Succes!

Link spre comentariu

Vizitator mertan

eu am facut of-road cu un chooper acum ativa ani :d super tare senzatia.... sper sa imi iau patrolul visurilor mele :j

Link spre comentariu

Cretule , nu trebuie sa dramatizezi situatia , e normal sa avem simpatii si antipatii , pareri pro si contra etc. dar sa stii ca toti sunt oameni deosebiti si la o intalnire se vor saluta si isi vor strange mainile .

Eu spun sa nu tratezi asa radical lucrurile si sa citesti in continuare cu aceasi placere paginile forumului si o sa vezi ca va fi la fel de placut. :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Prietene @Cretu tare as vrea sa am macar o niva ... sau orice altceva pt iesiri si un pic de "ars" gazu pe coclauri dar ...asa cum ai zis si tu " dupa buget coane Fanica, dupa buget " :grin: . Sincer stiu prin ce treci , asa se intampla cand esti "masochist" in legatura cu conditia masinii (si eu sunt la fel si vreau sa fie starea masinii intotdeauna ok) si vezi ca iti cade cate ceva exact cand crezi ca ai pus`o la punct => alti bani , alta distractie si tot ce iti doresti in momentele alea sunt doar cateva bete de chibrit [in caz ca bate vantu` si nu merge din prima :twisted: ] si 2 L de benzina...punct. Pana una alta eu cred ca trebuie sa ne resemnam pana la primul "tun" :ps :sm cu cateva mii de euro ca sa putem schimba acaretul din dotare.

Te inteleg perfect si sunt in asentimentul tau ...dar ce pana mea suntem barbati :pt si le punem din nou pe picioare ca avem ce le rupe`n doua....AGAIN :smb

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

asa e, ai dreptate n ce ai spus la ineputul topicului

asa sunt oamenii, certareti si orgoliosi

iarta si tu si daca poti..sa nu fi ca cei pe care ii condamni acum

in rest, probabil ca daca ii pui cauciucuri bune la niva ta, o sa fi f multumit de ce opate in teren

numai sa o intretii corect pt ca altfel te va lasa cand te astepti mai putin

bafta

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Gume am ceva batale sa le bata. Am 3 randuri. Doua sunt alea rusesti, adica, alea de susea si alea de teren cum le spun ei, dar sunt pepsi light la noroaie. Mi-am luat si un set de jenti de Samurai pe 15 pe care am ghete reesapate profil romb. Astea merg bine la noroi. restu e problema. Si cred ca poun leu pe leu si fug la unguri si imi iau piese. Imi bag picioarele in piesele de 2 bani si preturi astronomice asa cum gasesti la noi

Link spre comentariu

daca treci prin arad te astept la o cafea... noapte sau zi... cred ca un ceas gasesc eu liber

noroc :x

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Sunt si eu "din acelasi sindicat" cu tine. La mine e insa altceva. Sunt la cea de-a 6-a Niva si inca nu m-am lecuit. Elitistii de care vorbeai la inceputul topicului ar spune: prima e de incercare, a doua e sa te convingi.. a treia e deja prostie :P

Ce pot sa spun e ca atunci cand ai Niva simti ca ai masina. Mereu ai ceva de facut. Si mai e si senzatia aia, cand vezi cum un "outsider" face o figura frumoasa.

Si apropo de ce ziceai la inceput, nu pot sa ma abtin sa compar gashca de aici cu motociclistii. (sunt a doua mea gashca). Adevaratii motociclisti - echipati - saluta si un IJ sau un Simpson cand il intalnesc. "Chilotarii" manelisti de umbla pe vitezane in slapi si in bermude n-o sa-i vezi "coborandu-se la nivelul ala". E drept ca aici prapastia intre "biker" si "chilotar" nu e asa de mare. Desi se mai trezeste cate un rautacios sa faca bascalie de aro-uri legate cu sarma sau, mai rau, de Niva slp . Pana una-alta, nu te mai uita la "impresionisti" si bucura-te cat poti de ce-ti ofera OFFROAD-UL de placere, nu de fite.

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare