cretu Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 http://laughlines.blogs.nytimes.com/200 ... d-have-it/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Noroc chior bestiale :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Noroc chior iesim undeva sambata? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Noroc chior NU am cu ce. am tras masina pe dreapta. La o bere daca doresti, Incepand de azi, am regasit mersu pe jos si cu taxiul. Adica, folosesc mai mult chestiile alea doua de le am infipte in cur (asa cum mi-o zis acu cativa ani un mos de prin Valisoara cand am dat de un drum infundat in dunga satului). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Noroc chior ce ai patit? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Noroc chior Pai, pe langa ambreiaju futut, mi-o picat si o planetara. mi-or dat astia cu piesele niste preturi de mi-o picat fata. Va tr sa o rezolv in perioada urmatoare, dar tr sa mai strang lovele ca pe moca nu vrea nimeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Noroc chior am un amic la timisoara care a avut o niva dupa ce a schimbat juma de masina si-a luat vitara ca a avut mai multi bani ca mine zicea el la misto poate si pentru a ta e momentul sa o parasesti ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Noroc chior NU o parasesc. o repar si o fac stoc (la un moment dat). asta e, poate masina cu care o sa raman mereu. mere prea fain in teren. Eu nu prea fac extrem. Am dat de cateva ori cu ea incat nu mai vreau sa transpir in halu ala. Inima mea nu rezista prea mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Noroc chior Ui niste chesti faine: http://ajanlo.kapu.hu/pics.php?d=fail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Noroc chior aia cu macaraua e bestiala nici eu nu merg cu ea extrem ca nu e pentru extrem dar imi face placere sa merg pe oriunde indiferent daca e drum sau nu si mai ales prin noroaie acum ca am si gume :wink: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate