pinti Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 cine stie de unde gasesc inclinometru sau cum mama supararii se numeste va multumesc anticipat ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: caut inclinometru de unde ai procural clinometru si daca se poate monta si pe samurai sau trebuiesc ceva senzori te rog daca se poate si un pret de achizitie le aduc eu de afara... sant fara senzori , se leaga la curent doar pentru iluminare, nu mai stiu exact, in jur de 30 euro. cauta pe foru adi torpan suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: caut inclinometru Gasesti pe autoschrott.ro , in magazinul virtual. Sunt doua modele, nu e echipament profi, dar poate sunt totusi functionale. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: caut inclinometru Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! cauta asta pe forum Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: caut inclinometru Stiu pe cineva in Cluj carea duce atat mecanice cat si digitale fiind specializat in echipamente offroad. Daca ai nevoie da-mi un PM si-ti dau nr. de telefon. Parerea mea e ca sunt mai mult orientative/optionale/nefolositoare aceste inclinometre (nu ca nu functioneaza bine), pt ca tu ca pilot trebuie sa te adaptezi situatiei din teren si nu sa stai cu ochii pe inclinometru...pana realizezi ca esti prea inclinat, te rastorni. Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: caut inclinometru m-a lamurit cineva si am luat o busola de armata se poate inchide acest topic ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate