mackie Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Salut am si eu o problema as vrea sa cumpar neste piese din state si omu care le aducea nu mai poate acuma. si is cam disperat. :( nu stiti pe nimeni care aduce la comanda??? :pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 http://www.transporturi-sua.ro/ firma serioasa,recomand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 daca aduci zi-ne si 9 poate primim diskount :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iulie 20, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2007 mersi pt link am sa ii sun azi si am sa vb cu ei sa vad ce pot rezolva. :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 posteaza si pe forum ce ai vb cu ei, ca ma intereseaza si pe mine combinatia si nu are rost sa sunam toti pt acelasi lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Eu am vorbit cu ei acum vreo 2 luni. Au cerut 4 dolari/kg si 300 de dolari asigurarea coletului (eu am discutat despre un set de cauciucuri). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 nu e cam mult? :scr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Depinde si de timpul in care aduc piesele... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 eu pentru un troliu Superwinch EPi 9.0 care acolo costa 560 de $ am platit aici 800$ acum cateva luni,care la vremea respectiva veneau cam 650 de euro :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 nu e cam mult? :scr Nici pe mine nu m-a impresionat deloc oferta lor... Mai ales ca nu era clar daca se intampla ceva cu coletul, cum sunt eu despagubit chiar daca platesc asigurarea aceea de 300 de dolari. Coletele trebuiesc trimise intr-un singur loc la reprezentantul lor de acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 am vb si io cu ei acum o luna si ce mi-o atras atentia e ca pot sa rezolve sa nu platesti vama, dar mi-o zis mai pe-ndelete ca eram la telefon. graija mare ca adresa din NY e diferita fata de ce dau ei pe site Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 am vb si io cu ei acum o luna si ce mi-o atras atentia e ca pot sa rezolve sa nu platesti vama, dar mi-o zis mai pe-ndelete ca eram la telefon. graija mare ca adresa din NY e diferita fata de ce dau ei pe site Mie mi-au spus ca trebuie sa platesc taxele vamale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 si firma asta are aceasi adresa ca si amerom-ul prin care mai primesc si eu colete din cand in cand.. O sa fac si eu o intrebare cand mai ajung la ei.. aia cu' cumparatul de la comercianti prin ei... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iulie 21, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2007 postez aici ce am vb cu ei: Buna ziua, referitor la mesajul primit va pot da urmatoarele informatii: 1.puteti comanda absolut orice, de pe orice site sau din orice magazin, fara suma minima.Livrarea se face in aprox 7-10 zile lucratoare din momentul in care marfa pleaca din sediul firmei noaste (in NY). 2.daca plata pt marfa este facuta de noi (in USA) se percepe un comision de 12% - la valoarea totala a marfurilor ( transportul se adauga ulterior ) 3. pretul pt transport este de 3.3$/kg + 14.5 $/colet (asigurarea minima obligatorie impusa de compania aviatica) 4. comanda se lanseaza dupa achitarea unui avans de 30% - acesta se achita la sediul firmei atunci cand se aduce comanda ( sau variante ) 5.plata se poate face in lei sau $ 6. plata eventualelor taxe vamale se face conform legisatie in vigoare ,dar noi va putem ajuta ca aceste taxe sa fie cat mai reduse :)) Pentru mai multe inf.va stau la dispozitie oricand. eu le-am dat linkurile cu ce imi trebuia, si valoarea se ridica undeva pe la 550$, o sa vadcat imi cer pe toate magariile :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate