Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

de unde cumpar si montez niste proiectoare?

Vizitator YGC

Postări Recomandate

Re: de unde cumpar si montez niste proiectoare?

da....ziua buna si tie...

daca acesta este primul tau post pe forum....ai inceput bine.....intra si tu la rubrica de prezentare....vezi ce-au scris altii pe acolo....si spune cate ceva despre tine si masina ta....iar in timpul liber citeste putin regulamentul forumului :grin:

referitor la problema ta....ce fel de proiectoare vrei,....de distanta...de ceata.....rotunde....dreptunghiulare....de firma...no name????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca tot ati amintit de proiectoare, poate colegii din Baia Mare stiu ceva de firma Strenger? Oferta lor pare foarte variata, http://www.strenger.ro/proiectoare.htm, dar se pare ca site-ul nu-i actualizat din 2005.

Oare mai exista? Se mai ocupa de asa ceva?

Daihatsu Feroza Blueprint Project
Link spre comentariu

Cauta in targ in Vitan, Wessem-uri se numesc, pret intre 100-150 RON sunt foarte fiabile, daca vrei sa le vezi mai bine, ia de vezi viewtopic.php?f=4&t=5799 cum arata ele pe Tractozaur. Si uita de Hella sau IPF, ca in padure se sparg la fel toate :ha:

Link spre comentariu

Cristi, patru tigai de-alea rotunde mari mi-am luat si eu sa-mi pun la palarie ...si doua dealea patrate ptr spate sa sperii concurenta care vine puternic din spate! :ha: :ha: Inca nu le-am montat, sunt in cautare de tarna (portbagaj) pe care sa le cocot!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am discutat cu cei de la Strenger, tot Wesem vand si ei, dar se pare ca-s distribuitori... totusi omu a fost dispus sa stea la discutii cand i-am spus ca le iau pe firma. Urmeaza sa trec pe la ei cand am drum prin Baia Mare, sa vad ce marfa au pe stoc.

Intre timp am aruncat o privire pe site-ul Wesem, si am gasit niste faruri de combina, PES1, imi place au au becuri H4, deci faza lunga si scurta + becuri de pozitie.

Ce parere aveti despre aceste faruri, 4 bucati, montate pe portbagaj?

Daihatsu Feroza Blueprint Project
Link spre comentariu

sal,

tot la wessem subscriu, am si eu 4 buc. pe masina pozitie si faza scurta (sau lunga)

nus cum sa zic ca bate destul de mult :ha: luate din targ Vitan 95 lei buc. Foarte buuune.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare