skipper Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Eu sunt Mihai B din Sibiu si sunt copilotul lui Zippo. Sper sa facem o echipa buna impreuna. Imi plac: muntii, bicicletele, motoarele, ATV-urile si masinile de teren. Gasesc forumul foarte interesant la fel ca si membrii sai. Va saluta, Skipper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Si noi astia "interesantii" te contrasalutam Skipper Bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Salut si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Salut copiloate! Vin maine acasa cu pozele, sa le postam si noi. :ca Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Salut, si bine ai venit, sa ne mai vedem in teren !!!! :W Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 salut si bine ai venit.hai noroi (dar se pare ca este din ce in ce mai rar) mai unpic si o sa strigam HAI DESERT :jp1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 skipper Bine ai venit,ma bucur ca numarul sibienilor se mareste,iti doresc satisfactii maxime in "peregrinarile"tale. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Bine ai venit! sa ai grija cum "copilotesti". :2dr Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Bine ai venit! sa ai grija cum "copilotesti". :2dr Pai a luat locul doi pt prima data cand a vazut un roadbook :1 Mai mult de atat .... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Bine ai venit! sa ai grija cum "copilotesti". :2dr Pai a luat locul doi pt prima data cand a vazut un roadbook :1 Mai mult de atat ....Pai de asta am si zis, ca stiu ca are stofa... :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Bine ai venit, si da-i tot asa! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 bine ai venit.sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Bine ai venit! sa ai grija cum "copilotesti". :2dr Pai a luat locul doi pt prima data cand a vazut un roadbook :1 Mai mult de atat ....Pai de asta am si zis, ca stiu ca are stofa... :P Baieti, m-am gandit! il scot la licitatie, mai reparam si noi cazanu :id Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Baieti, m-am gandit! il scot la licitatie, mai reparam si noi cazanu :id Koalaaaaal fii pe faza !!! Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 salut!frumoasa meserie:copilot :care 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate