Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intercooler pt y60

daniel66

Postări Recomandate

Re: intercooler pt y60

1-a varianta : cimitirele de masini ; cauta unul de Mitz 2,8 , isuzu/opel 3,1 , etc -astea sunt mai vechi si mai solide,

a 2-a varianta- lux- fabrica de radiatoare Bistrita si faci ce dimensiune/capacitate etc vrei tu , cost in jur de 6-8 mil la o chestie realmente profi

Patrol GR 94, in continua evolutie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la subiect ,de foarte mare ajutor ,muoltumesc mult! dar totusi conectarea la turbina se face prin intreruperea comunicarii ei cu galeria de admisie,iar ca rezultat intreb se simte diferenta?

cam cit se cistiga? cp motorul demareaza mai bine?

temperatura lui cum se comporta? al meu se cam incalzeste cind il fortez mai tare pe reductor,ma gindesc ca dupa aceasta operatie sa simt o ameliorare la aceasta crestere de temp.multumesc inca odata.

Link spre comentariu

Nu am apucat sa-mi dau seama prea bine de efecte pt. ca intre timp am vandut masina iar traseul meu zilnic de naveta implica rularea la viteze de maxim 80. Modificarea am facut-o mai mult de "amorul artei" si nu din dorinta de a castiga ceva la putere. In mod sigur scaderea temperaturii aerului de admisie nu poate aduce decat beneficii. Discutii ample pe tema IC la Patrol Y60 vei gasi tot pe Patrolgr.net. Defapt pe acest site vei gasi discutii ample pe toate temele posibile si imposibile. inregistreaza-te si nu ai decat de castigat. Respect

nu e pasare ca porcu'
Link spre comentariu

rolul intercoolerului....sau pe romaneste ....racitor intermediar ...este acela de a raci aerul inainte de intrarea lui in cilindri....aerul mai cald este mai rarefiat...aerul rece este mai dens.....de aici poti deduce si tu avantajut acestui racitor....puterea creste ...cu 5-8 cp...dar motorul iti merge in mod clar ...altfel...mai ales in teren.....daca o data cu intercoolerul montezi si un snorkel...e si mai bine...ptr ca motorul nu va mai trage aer incalzit din compartimentul motor....ci direct de afara :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare