Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

karl

Vizitator karl

Postări Recomandate

Va salut si Bine v-am gasit! :hi

Numele meu este Karl Szmutny si locuiesc in Germania, la Karlsfeld, langa Munchen. Sunt plecat de multi ani din Arad, dar tot aclo trag de cate ori am un pic de timp liber. :grin:

Microbu m-a prins in toamna, cand m-au dus baietii din Arad la cateva iesiri. prin locurile unde in copilarie faceam excursii cu rucsacul in spate. Dupa inca o tura facuta in iarna tot cu gasca din Arad, mi-am dat seama ca e ceea ce-mi lipseste :ypu ... da cum de nu mi-am dat seama pana acum ???

Am ajuns acasa si am inceput sa scriu pe google "samurai". Gasit, vazut, placut... cumparat . :ypu

De cateva zile am un Samurai SJ700 fabricat in 1990. De-abia astept sa-l duc la Arad. O sa am mult de lucru la el, dar si asta e o pasiune mai veche.

Ma bucur ca pot invata de la voi o multime de lucruri. Este un forum super. :h5

:1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator fender

Re: karl

.....

Numele meu este Karl Szmutny si locuiesc in Germania, la Karlsfeld, langa Munchen

.............

Mi se pare foarte normal sa te fi dus acolo, ca doar campul era deja pe numele tau :)

Bun venit printre noi!

Link spre comentariu

Bine ai venit!

De-abia astept s-o vad. Sa o folosesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Le-am spus baietilor ca nu ti-a placut sa stai in dreapta si ti-ai cumparat masina. :bravo

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Exista si un blog al prietenilor nostri cfantana & ionutz, cu sfaturi pertinente, inclusiv imagini "inspirative". Pe vremuri, apropiate ce-i drept, se putea accesa direct din forum.... suzukidojo.blogspot.com

Willkomen!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare