Vizitator karl Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Va salut si Bine v-am gasit! :hi Numele meu este Karl Szmutny si locuiesc in Germania, la Karlsfeld, langa Munchen. Sunt plecat de multi ani din Arad, dar tot aclo trag de cate ori am un pic de timp liber. :grin: Microbu m-a prins in toamna, cand m-au dus baietii din Arad la cateva iesiri. prin locurile unde in copilarie faceam excursii cu rucsacul in spate. Dupa inca o tura facuta in iarna tot cu gasca din Arad, mi-am dat seama ca e ceea ce-mi lipseste :ypu ... da cum de nu mi-am dat seama pana acum ??? Am ajuns acasa si am inceput sa scriu pe google "samurai". Gasit, vazut, placut... cumparat . :ypu De cateva zile am un Samurai SJ700 fabricat in 1990. De-abia astept sa-l duc la Arad. O sa am mult de lucru la el, dar si asta e o pasiune mai veche. Ma bucur ca pot invata de la voi o multime de lucruri. Este un forum super. :h5 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl Bine ai venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl bine ai venit Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl Bun Venit! :h5 felicitari pentru masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl Bine ai venit si spor la treaba. :W "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl :W :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl Frumusica achizitia , spor la treaba si :W :cl :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl ..... Numele meu este Karl Szmutny si locuiesc in Germania, la Karlsfeld, langa Munchen ............. Mi se pare foarte normal sa te fi dus acolo, ca doar campul era deja pe numele tau :) Bun venit printre noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl Bine ai venit! De-abia astept s-o vad. Sa o folosesti sanatos si sa te bucuri de ea! Le-am spus baietilor ca nu ti-a placut sa stai in dreapta si ti-ai cumparat masina. :bravo 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl :W KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl Bine ai venit! :W Sunt convins ca forumul iti va fi de folos la prepararea masinii. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl :h5 :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl bine ai venit in :cl ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl bine ai venit :h5 :W Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl Bine ai venit. Sa ai bafta la masina don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl Exista si un blog al prietenilor nostri cfantana & ionutz, cu sfaturi pertinente, inclusiv imagini "inspirative". Pe vremuri, apropiate ce-i drept, se putea accesa direct din forum.... suzukidojo.blogspot.com Willkomen! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stefan_tim Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Salutare :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: karl Servus si bine ai venit :W Nr. de Suzuki creste incet dar sigur,bravo, ai o veverita frumoasa!! OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate