Make Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Va salut cu respect, Am vazut un topic pe aceasta tema, dar voiam sa intreb si eu pentru ca a mea face putin altfel: daca merg putin cu ea, viteza a2a intra foarte greu, adica trebuie sa depun un efort sa schimb din 1 in 2 fata de 2 in 3 spre exepmlu; daca sunt pe loc si plec cu a 2a nu are nicio problema..ideea este ca imi agata putin, dar daca merg mai mult isi revine si merge fara nici cea mai mica suparare din partea ei; am observat inca un lucru-masina este inclinata pe rampa si dau drumul la frana usor si rotile incep sa se miste in spate si bag R tot asa agata, dar numai atunci...ati putea sa imi dati un sfat, va rog, sa stiu la ce sa ma uit pe viitor cand o sa fie mai grav? Multumesc din suflet Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R Un sincron bulit? :) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R La asta ma gandeam si eu ca s-ar putea sa fie...dar cat de grava este problema...adica daca am grija putin de masina o pot folosi cum trebuie ? Ma gandeam sa nu fie inelul sincron dintre 1 si 2 dar cu R..? Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R La asta ma gandeam si eu ca s-ar putea sa fie...dar cat de grava este problema...adica daca am grija putin de masina o pot folosi cum trebuie ? Ma gandeam sa nu fie inelul sincron dintre 1 si 2 dar cu R..?Cu marsalierul e normal sa agate. Nu este sincronizat. Adica nu are sincron pt franarea pinionului... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R Multam mult de tot pentru info...dar voiam sa va mai intreb un singur lucru...inlocuirea sincronului este scumpa si daca este o operatiune grea de realizat? Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R se poate face si la 'laparoscopic" cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R Iti multumesc mult Lipoveanu, dar sa mor daca stiu cum vine asta... :sr Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R adica o poti repara pe gaura busonului de umplere ... bagi cameara , te uiti pe monitor...si sculele tot pe acolo ... eventual o incizie mai mare pre prese .... regula principala , acum serios , sa nu faci asta in mers .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R Pai sa stii ca o sa incerc...dar imi va fi greu sa ma abtin :banana ...oricum una peste alta cred ca o sa o rezolv cat de curand sa ii vad comportamentul pentru ca parca a stiu masina ca vreau sa o bag iar in service si a inceput sa mearga bine...are personalitate. Dar multam mult-oameni de oameni pe care ma pot baza oricand pentru o informatie pertinenta. Sper sa apuc sa va cunosc cat mai repede pentru ca am multe de invatat de la voi. Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R Sindromul asta e arhicunoscut! Insa nu pune botu la "vrajeala masinii" si nu te culca pe o ureche ca masina s-a autoreparat ca in teren cand ti-o fi lumea mai draga o sa te lase! Mergi si du-o macar la medicul de familie! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R dupa simptome...........trebuie sa schimbi sincroanele pe tr 2 si 3. E drept ca dupa ce masina ruleaza, uleiul incazindu-se in cutie, fenomenul "agatarii" dispare, dar pe termen lung defectul va conduce catre RK de cuitie . Totusi, poate nu ai uleiul corespunzator, poate ai apa si uleiul si dupa o perioada de timp ea se separa de ulei si formeaza un blok de gheata ce impiedica schimbarea treptelor. Am mai intalnit ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R Raman dator cu o bere la amanpatru...adica o bere pentru fiecare :grin: Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R cutia de patrol este o cutie f buna si merge f frumos , intra frumos in toate vitezele , daca a ta nu merge asa atunci e defecta la orice cutie nu ai ce-i face ... cel mult sa-i schimbi uleiul sau completat .... atat orice alta defectiune ar avea trebuie data jos, desfacuta ....si schimbat ce e defect sau uzat , rulmenti , sincroane.furca..etc... poti desface cutia aproape in orice service..dar ce-i pui in loc ...., si mai mult exista prese ptr componentele din interior dedicate ... nissan4x4 , are toate presele si piese ptr a repara asa ceva .... conteaza f mult .... propun sa dai cutia jos si sa i-o trimiti sau vino cu masina si in cateva ore pleci cu ea gata .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R cutia de patrol este o cutie f buna si merge f frumos , intra frumos in toate vitezele , daca a ta nu merge asa atunci e defecta la orice cutie nu ai ce-i face ... cel mult sa-i schimbi uleiul sau completat .... atat orice alta defectiune ar avea trebuie data jos, desfacuta ....si schimbat ce e defect sau uzat , rulmenti , sincroane.furca..etc... poti desface cutia aproape in orice service..dar ce-i pui in loc ...., si mai mult exista prese ptr componentele din interior dedicate ... nissan4x4 , are toate presele si piese ptr a repara asa ceva .... conteaza f mult .... propun sa dai cutia jos si sa i-o trimiti sau vino cu masina si in cateva ore pleci cu ea gata ....Aici te cam contrazic. Din ce am vazut pe la prietenii mei...majoritatea au avut probleme cu cutia...cu sincroanele. Nu cred ca este asa de fiabila cum zici tu. Poate mai sunt si pe aici pe forum norocosi care inca nu au avut probleme cu cutia....Cat despre reparatie...este putin mai complexa decat CATEVA ORE...si musai trebuie cineva care se pricepe ff bine, altfel risti sa pleci cu pinioanele in punga sau sa cauti o cutie pe la dezmembrari.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R @neloo ... am rectificat ... : cutia de patrol este o cutie f buna ( nu asa de buna ca cea de 4runner ) si merge f frumos , intra frumos in toate vitezele , daca a ta nu merge asa atunci e defecta la orice cutie nu ai ce-i face ... cel mult sa-i schimbi uleiul sau completat .... atat orice alta defectiune ar avea trebuie data jos, desfacuta ....si schimbat ce e defect sau uzat , rulmenti , sincroane.furca..etc... poti desface cutia aproape in orice service..dar ce-i pui in loc ...., si mai mult exista prese ptr componentele din interior dedicate ... nissan4x4 , are toate presele si piese ptr a repara asa ceva .... conteaza f mult .... propun sa dai cutia jos si sa i-o trimiti sau vino cu masina si in cateva ore pleci cu ea gata .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Probleme cu viteza a 2a si R Pai acuma nu merg asa mult cu ea...la primavara ma ocup de ea...dar cred ca si mai repede...ideea este ca am mai auzit de la cineva ca sincroanele sunt boala la Terrano sau Patrol din generatia masinii mele....dar sper sa fie doar atat...ma gandesc totusi si la ulei, pentru ca am cumparat-o de la niste semi-profesionisti (pe vremea aia nu stiam) care si-au dat cu parerea si s-au bagat ei ca "sigur stie" peste tot :pr . Dar asa pe supozitii nu merge, trebuie desfacuta si vazut care este problema. Sa vina momentul propice( a se citi bani) si voi vorbi cu cine trebuie(voi tine cont de sfaturi) si sper sa ii dau de cap. Multam mult de tot-si berea ramane in picioare-cred ca o sa o aduc intr-o intalnire in care voi putea sa vin si care veti fi si voi. :h5 Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate