pinti Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 daca ieri nu am reusit sa gat tot am iesit azi ,duminica, pe duealuri mai ales ca a fost zapada (nu am terminat si de schimbat gumele si de pus panourile de aluminiu ) si am facut niste poze ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: iesire noroioasa Cozia? ...esti din Calimanesti? Valcea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: iesire noroioasa cozia este si in judetul hunedoara ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: iesire noroioasa Spor la treaba. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate