Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Terrano an 2000 , 2,7 D 3 usi

Irod

Postări Recomandate

si 200.000km , cam cat ar valora asa ceva?

Cam cat consuma modelul in 3 usi la 2,7 l?

Cum stau cu fiabilitatea?

Nu e deja o masina "batrana" la anii si km astia?

Daca are sau a avut cineva masina similara, va rog ajutati-ma cu date despre consum , fiabilitate si opinii despre ea.

Cum e la capitolul spatiu interior.(a mea fiind in 5 usi is foarte multumit de spatiu nimic de zis...).

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Terrano an 2000 , 2,7 D 3 usi

Ceea ce pot sa-ti spun sigur este ca la 3 usi spatiul interior poate sa devina o problema serioasa, mai ales daca ai famile mare (noi suntem 5) si mai vrei si bagaje si bineinteles o gramada de scule+accesorii. Ca orice versiune SWB , este mai agila fata de surata LWB, o poti intoarcemai usor in locuri stramte.

Legat de Km, 200000 nu cred ca ar fi exagerat de multi daca-s facuti pe asfalt bun cu un stil de condus ponderat. Daca sunt in schimb 200000 facuti numa' in tr1-2 + reductor pe noroaie si bolovani, se schimba problema... Oricum la masina de teren nu neaparat kilometrii parcursi sunt importanti ci modul de exploatare si intretinere.

Pretu' - pai depinde unde e masina (Ro sau EU), daca e sau nu inmatriculata, etc.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

masina de romania , inmatriculata.

Cum e spatiul, comparativ cu o masina de asfalt, gen Passat; sau Audi a4.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Spatiul in 3 usi este jale...dar la 5 usi cel putin la a mea, au stat pe ultima bancheta 2 baieti care au peste 1,75 inaltime si au rezistat acolo 100 de km...deci cu spatiul la astea mari nu am gasit cusur...eu am cumparat-o cu 239.000 de km...masina cica impecabila si toate alea...mi-am luat teapa, noroc ca m-am indragostit rau de tot de masina si am investit in ea...dar la motor pana acuma nu a fost nevoie sa intervin...si mai am putin si ajung la 250.000 de km..si are o compresie de invidiat...asa ca am impresia(dar nu vreau sa supar pe nimeni), dar masinile facute de japonezi pana pre-renault sunt facute sa dureze...am o cunostinta care are un Patrol din 91 cu 550.000 de km si merge zilnic cu ea sau mai stiu pe cineva cu un Terrano cu 350.000 de km caruia ii pleaca la prima cheie la -15 grade...doar sa ai mare grija cu restul componentelor...daca esti interesat sa vezi ce probleme am avut cu ea da-mi de veste ca am de povestit :grin: .

Toate bune

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

SALUT !Eu am un terrano din 2001 cu 3 usi si sant super multumit de el.Am 156000km la bord nu am probleme cu motorul de nici un fel iar consumul este clar mai mic decat la cel cu 5 usi.Este mai agil si mai usor de manevrat .Consumul de carburant este de 12.5 % urban si 10%extraurban.In Romania acum pretul lui este undeva intre 8 si 9000e inmatriculat.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare