SamuraiBZ Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Aveti idee? Am vazut ca au fost citiva cei care au modificat. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai daca te pricepi undeva la 150 - euroi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai 150 de euroi??? cum ai reusit? Am cautat destul timp - mai ieftin de 250 de dolari din state nu am gasit, si asta fara fulie dubla. Si chiar este cazul sa fii priceput - nu e asa de simplu cum pare. De la modificarea prinderii casetei pe sasiu pana la modificarea suportului pentru pompa si axului volan e mult fu....i. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai Salut. Ai nevoie intr-o prima faza de o servodirectie de Vitara si asa presupune: pompa servo, furtune presiune, fulie, bidon lichid servo. Am auzit ca e posibil si sa folosesti si servodirctie de pe ale masini, eu unul nu am vazut montat. Mai ai vevoie e o fulie dubla care sa o inlocuiasca pe cea originala de pe Samurai, si de o curea. Si daca vrei ca totul sa iasa bine, sa poti face reglaje, sa nu ai probleme in timp iti recomand un kit adaptor de servo...format din vreo doua piese. (sunt postate piesele adaptoare si servodirectia de Vitara in topic-ul unde mi-am detaliat evolutia masinii mele - Kaprun). Eu o servodirectie buna de Vitara nu am gasit mai ieftina de 230-250 euro, asta in urma cu cateva luni, la care se adauga piesele adaptoare si munca celui care va face montajul. Rezultatul zic ca merita. :) Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai Daca ai noroc si gasesti la 150 euro, anunta-ma si pe mine, am un prieten interesat. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai Nu ma pricep. As dori sa gasesc pe cineva sa o faca. Va atasez si veveritoiul meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai nu e samuraiu lu marius ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai Daca ai fi din zona as sti ce sa-ti recomand, dar vad ca esti din Buzau...ia legatura cu cfantana sau ionutz, ei sunt avizati. :) Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai a fost.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai Te astept la traseu sambata sau duminica :hi Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai Noi mai nou nu mai folosim servo de Vitara care in final nu este asa rezistent pentru o utilizare hard, In plus caseta de vitara nu vine paralel aliniata cu sasiul si iti trebe acel kit adaptor etc. este mai usor de prins pompa dar tot trebe modificari. Acum montam de Opel . caseta este muuult mai mare sise aliniaza corect la sasiu, dar tre construit un suport complet nou pentru pompa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai @ionutzt pune mana si fa un sablon ca presimt multi clienti la orizont :grin: TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai De care Opel? - nu imi pun am deja de vitara :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai omega dupa 90 ? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Ce costuri implica punerea unei servodirectii pe un Samurai opel omega 1 88-94 parca... am m ontat pe cateva Sam-uri dar nu am facut poze. foarte curand voi monta pe Vitara lui ZUZ si o sa revin .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate