nivaforever Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... Asculta-l pe Niva ca stie ce spune. Omul vorbeste din experienta, este pasionat de asa ceva. Cit priveste masina, iti recomand una noua, ma refer la NIva, bineinteles. Are cel mai bun raport calitate-pret. Cit despre Samurai, intr-adevar, are punti rigide, posibilitati de upgrade foarte mari insa si citeva neajunsuri. Este mica, ma refer la spatiul interior destinat pasagerilor, foarte rigida, uneori chiar enervant de rigida. Un fel de IMS redus la scara. Dar fiecare masina are farmecul ei si in consecinta adeptii ei. Personal prefer Niva. Daca vrei sa folosesti masina pentru iesiri in natura, de genul pescuit, vinatoare, picnic, etc. este excelenta iti recomand Niva. Daca vrei sa o folosesti la concursuri atunci iti recomand Samurai. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... sunt cam hotarat sa cumpar o niva, pentru ca se potriveste cu ce vreau eu sa fac cu ea (gheisele sunt pentru un segment de nisa :) ); dar nu una noua pentru ca la cati km pe an voi face cu ea ... nu merita, devalorizarea e prea rapida; in plus as vrea una cu carburator si 4 trepte, pe care sa mai adaug eu cate ceva deci astept o ocazie buna, e doar o chestie de timp, timpul curge in favoarea mea :) si sunt foarte atent la ce spune Niva si toti cei care au experienta, am invatat ca e important sa inveti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... Zilele trecute m-am intilnit cu un fost coleg de scoala, in momentul de fata angajat al RAR. Cica pe la ei circula din ce in ce mai des un zvon legat de faptul ca, incepind cu 2011 circulatia masinilor non-euro ar putea fi interzisa pe la noi. Repet, este doar un zvon, nimic oficial, dar se pare ca este intemeiat pe ceva anume. Asa ca, mai gindeste-te in legatura cu carburatorul si cutia in patru trepte. Din cite stiu eu masinile cu carburatie sunt non-euro. In cazul asta s-ar putea sa dai ceva banuti pe ea, sa mai investesti dupa aceea intr-o eventuala modernizare a masinii, iar peste un an sa stai cu ea in garaj si sa nu mai poti circula. Repet inca o data, este vorba de un zvon, deocamdata nimic oficial, dar sa nu uitam, traim in Romania si daca vrem sa fim mai catolici decit papa, uneori ne reuseste. Eram pe cale sa achizitionez un IMS acum citeva zile in urma dar m-am calmat, astept sa vad care va fi situatia. Parerea mea, intereseaza-te bine inainte. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... teoretic ar trebui sa nu se aplice retroactiv; adica nu poti inmatricula masini non-euro ... cele deja inmatriculate nu pot fi "atinse" dar ai dreptate ... traim in Romania ps cand mai este o iesire cu niva ... sunt candidat la postul de co-pilot, daca e liber; as vrea sa merg cu una inainte de cumpara :op edit: prin europa se circula cu non-euro ... iar ar fi romanii mai cu mot: saraci dar cu coada pe sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... doua sfaturi : 1 asulta ce spune Niva ca stie exact despre ce vorbeste,2 nu cumparat o nica in 4 trepte! iti va manca si urechile,crede-ma pe cuvant,are vecinul meu si o tine ca masina de vanatoare! are motor de 1,6 ,4 trepte ,carburator si consuma frate! 16-17 nu mi se pare putzin avand in vedere ca este om invarsta si nu o calca! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... Si ce faci cu a mea, tot 1,6 cu 4 trepte ca nu ia mai mult de 12% (intre 8-12)? Cred ca vecinul a uitat sa-i mai faca reglaje la carburator, aprindere, etc... Avantajul carburatiei este ca avand o platina in buzunar, sau macar o bucata de smirghel, iesi din belele. Adevarat este ca trebuie sa ai un pic de inclinatie spre tehnic :h5 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... doua sfaturi : 1 asulta ce spune Niva ca stie exact despre ce vorbeste,2 nu cumparat o nica in 4 trepte! iti va manca si urechile,crede-ma pe cuvant,are vecinul meu si o tine ca masina de vanatoare! are motor de 1,6 ,4 trepte ,carburator si consuma frate! 16-17 nu mi se pare putzin avand in vedere ca este om invarsta si nu o calca! hotarati-va ca ma zapaciti Cele pe carburator au grupuri mai scurte, insa se spune ca, cutiile de viteze in patru trepte sunt mai reusite decit cele in cinci... deci ... eu cu cine votez? :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... tot respectul pt masina ta daca in 4 trepte consuma 8-12! eu anul trecut am plecat in concediu si am facut in 7 zile 2500 de km! consumul i a fost 10-12 indiferent de drum! am mea ets 1,7 corburator ,grupuri 4,1 si cutie in 5 trepte,an '96! viterza de croaziera in mod obisnuit este 100-110! PS: nu contrazic pe nimeni prin ce spun ci relatez doar comportamentul masinutzei mele! cat despre cea e vecinului meu carburatorul a fost reglat in fel si chip iar cand au pus jigleoare mai mici pt a reduce cinsumul au reusit dar masina se tara pe sosele! nu am condus sau avut niciodata o niva in 4 asadar despre ele spun doar ce am auzit si eu! cu respect ,elemer! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... Solutia este simpla, cumpara o Niva noua. Injectie, euro4, servodirectie, ii pui o instalatie GPL secventiala si esti boier, nu o sa te doara capul. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... tot respectul pt masina ta daca in 4 trepte consuma 8-12! eu anul trecut am plecat in concediu si am facut in 7 zile 2500 de km! consumul i a fost 10-12 indiferent de drum! am mea ets 1,7 corburator ,grupuri 4,1 si cutie in 5 trepte,an '96! viterza de croaziera in mod obisnuit este 100-110! PS: nu contrazic pe nimeni prin ce spun ci relatez doar comportamentul masinutzei mele! cat despre cea e vecinului meu carburatorul a fost reglat in fel si chip iar cand au pus jigleoare mai mici pt a reduce cinsumul au reusit dar masina se tara pe sosele! nu am condus sau avut niciodata o niva in 4 asadar despre ele spun doar ce am auzit si eu! cu respect ,elemer! Consumul a fost calculat in mai multe randuri, pe distante pana la 700 km, combinat asfalt cu offroad (mai mult asfalt, viteza croaziera 90-100 km/h). Sigur ca a 5-a treapta iti aduce un confort si alt randament la drum lung, insa 4 trepte nu reprezinta asa un inconvenient. Cui nu-i place poate oricand monta una in 5 tr, de pe orice Lada (aproape) sau Fiat 124 (am inteles) fara modificari. Am citit ca a 5-a treapta a fost practic adaugata (in zona din spate a cutiei, langa mars-arriere) ulterior, in aceeasi carcasa. 8% a consumat cand am condus 350 km cu 80 km/h (incet, dar se poate :P ). De altfel, vad ca si a ta are carburator, deci stii ca reglajele lui, ale aprinderii, culbutorilor si lantului fac diferenta intre un consum dezastruos - mers zgomotos si unul lin si economic. Una peste alta, Niva este o masina ce trebuie intretinuta des si cu atentie, ca sa nu te lase la greu si sa pleci cu incredere oriunde. Asa am observat eu si ma puteti contrazice daca ati constatat altfel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... da ai drptate,niva mea e cu carburatie insa euinca nu am decoperiy secretul consu,ului sub 10,in motoruyl meu e umbalt etul de mult,undeva pana la 115 cai si inca se umbla dar consumul din fericire e acelasi.!felicitarile mele pt niva ta ca inca consuma 8 ! eu gasesc mai mult dcta rezonabil consumul de 10 pentru o masna AWD!sunt f curios de cinsumul natashei atunci cand voi monta grupuri de 4,3! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Blocabil spate - fata Niva... Am eu o solutie ! Doua carburatoare Delorto orizontale , si le folosesti doar la vale cu motorul oprit . :ha: :ha: :ha: Consum 8,5% :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate