Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bullbar vitara

bogdanbt

Postări Recomandate

Re: bullbar vitara

bullbarr fata+bullbarr spate+proiectoare noi noute Hella-450 euro.praguri 150 euro.totul din inox,foarte masive,super calitate,americane,aproape noi,fara indoituri sau zgarieturi.tel.0744230460.se pot si face,dar te va costa cam tot atat.au toate sistemele de prindere,sau iti pot monta eu oricare dintre ele in 5 minute.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: bullbar vitara

eu am scruri care unra li se par mari,altora accesibile.si de vandut vand...GARLA!accesrii nu mai am aprape nimic.am acum cateva hardtpuri-la 700-800 euro.sunt aproape noi.cu tate sistemele de montaj.se monteaza in 10 secunde.daca iti trebuie le iei,ca nu ai de unde sa iei mai ieftine.am vandut unui tip intr-o luna 2 prelata,si si le-a facut praf pe amandoua.ieri a venit si mi-a luat un hardtop,a zis ca nu mai vrea sa auda in viata lui cuvantul prelata!!!vindem si noi ce putem si cum putem.din asta traim.aduc acum masini cu volan pe dreapta,jeepuri in special.o sa vedeti in curand o masina lucrata la meserie!!!un samurai.nu te poti urca in el numai cu scara!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare