Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Care vrei 10.000 euro?

aztec

Postări Recomandate

Cub de gheaţă expus în parcul Colţea

Luni, 02 Februarie 2009

Un cub de gheaţă cu laturile de un metru va fi expus de National Geografic, în parteneriat cu Primăria sectorului 3, în parcul Colţea din Capitală şi reprezintă un semnal de alarmă asupra efectelor încălzirii globale.

Cubul de gheaţă, expus în perioada februarie-martie, va fi încadrat de un chenar galben, emblemă a Naţional Geografic şi, potrivit RTV, în interior se află un lingou din aur care valorează 10.000 de euro.

National Geografic Society va oferi contravaloarea lingoului acelei persoane care va estima, cât mai aproape de realitate, timpul care se va scurge până la topirea cubului de gheaţă.

Organizatorii au plasat în apropierea cubului o cameră video şi o mini-staţei meteo care va transmite, în direct prin internet, imagini de la faţa locului.

National Geografic Society a demarat, la nivel internaţional, o campanie de conservare şi protejare a resurselor naturale ale Pământului, sub sloganul "Să avem grijă de planetă!".

Evz.ro

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Care vrei 10.000 euro?

:P

conform regulamentului de joc inscrierile se vor opri cu 24 de ore inainte de topirea COMPLETA a cubului...

Si cum vor stabili cand mai sunt 24 ore EXACTE? :roll:

Un alt concurs cu SMS uri !!!

:uameni

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

nanuk, eu zic sa luam direct in bena cubu', cu totul....si apoi asteptam cat vrea cardanu' nostru sa se topeasca....sau mai repede cu fionul lu' svejk... :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

am realizat un pic mai tardiv...in mintea mea proasta era ca stai cu fionul acolo, la fata locului...am avut un bad sector...

Membru Club T44

Link spre comentariu

nanuk, eu zic sa luam direct in bena cubu', cu totul....si apoi asteptam cat vrea cardanu' nostru sa se topeasca....sau mai repede cu fionul lu' svejk... :ha:

Bine, domn` semaca, ma uitasi? Pai nu-s eu omu` cu bena? Eu zic mai bine sa punem cortul mai intr-o parte asa, pe pajistea aia, pe langa cub, ca-n vremurile bune cand era zona libera de neocomunisti, sa fim primii acolo cand s-o topi si intre timp vedem noi cum `reaku facem fata la frigul de afara. :x Dk vine iar minierii, ne-or ierta de data asta, ca acuma nu revendicam nimica doar!

E, ce zici?

Link spre comentariu

facem astrale, facem... mai ales ca si eu am amintiri placute din zona dar...si neplacute (cafteala de la mineri). si, daca n-avem gheata la wiskey...dam cu levieru-n turturoi...

Membru Club T44

Link spre comentariu

A'i dracu voi Bucurestenii.... si auru al tineti la rece..... :app

:p sper ca nu va suparati...

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

nu apuca sa se topeasca... o sa-l fure ... :ha:

Lipovene stii bancu` cu ardelenii : erau doi ardeleni, ciobani cu oile, unul zice "Băăă, cânele mâncă şunca, `tu-i mama lui !", iar celalalt zice, dupa momentul prelung de respiro specific ardelenilor , "Mâncă pe mumă-sa că brişca-i la mine !".

Asa si cu lingoul, ca doar punem cortu` acolo, eu si cu domn` Semaca! Nici pasarea cerului nu se apropie de gheţoi ! :ha:

Link spre comentariu

nu apuca sa se topeasca... o sa-l fure ... :ha:

Lipovene stii bancu` cu ardelenii : erau doi ardeleni, ciobani cu oile, unul zice "Băăă, cânele mâncă şunca, `tu-i mama lui !", iar celalalt zice, dupa momentul prelung de respiro specific ardelenilor , "Mâncă pe mumă-sa că brişca-i la mine !".

Asa si cu lingoul, ca doar punem cortu` acolo, eu si cu domn` Semaca! Nici pasarea cerului nu se apropie de gheţoi ! :ha:

nu scapa nici musca 'nefutata' :ha:

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare