Vizitator zender Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Buna ziua , sunt nou pe acest forum . Imi puteti spune de unde as putea face rost de un kit de inaltare pentru un Mitsubishi Pajero din 2003? Va multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Kit inaltare Incearca la rubrica "Regulament" sau "Prezentarea Membrilor" http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator zender Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Kit inaltare Nu e pentru mine kit'ul ,e pentru un amic , el ma rugat sa ii caut .Ar fi de folos o pagina web sau un magazin . Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Kit inaltare :ha: :ha: lamurit la maxim domnul Zender! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Kit inaltare @zender, ce voia Levo sa spuna e sa citesti pagina cu regulamentul si sa actionezi in consecinta. E un "pret" pe care toti l-am "platit", am citit un amarat de regulament si, in mare masura, ne-am conformat lui. Ia incearca sa faci cum scrie acolo si sa vezi ce prietenosi vor fi oamenii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Kit inaltare :uameni :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator zender Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Kit inaltare Am citit , scuze pentru nelamurire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate