mihnea_vlad Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Ca sa nu il ''supar'' pe Max am sa ma mai prezint inca odata, (intre timp m-am mutat din Brasov si probabil asta a derutat....) Gheorghiu Mihnea-Vlad, sau Mihnea cum imi spun prietenii, momentan domiciliat in Sighetu Marmatiei, Maramures, mare iubitor de natura si in general de salbatic, urasc cotidianul si viata ce o presupune locuitul la oras, implicit aglomeratia si idiotismul in mase, Mare pasionat de ceea ce inseamna fenomenul off-road de motoare si namol Date de contact: mihneagheorghiu@arcer.ro 0721407325 Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Salutari din nou bun venit mihnea :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Salutari din nou :W :W , inca o ora :grin: Dar cred ca Max sa referit lui altro baiato cara a postat pe topicul tau de la rubrica vanzare :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Salutari din nou :W :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Salutari din nou :h5 :W :cl schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Salutari din nou bun venit :h5 Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Salutari din nou :W , :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Salutari din nou :W :h5 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Salutari din nou :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Salutari din nou :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutari din nou :W :cl :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate