ab03fge Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 are cineva cotele sau un desen tehnic pentru flanse 32 mm\??(samurai)de preferat ca cele din poza atasata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: flasnse 32mm samurai daca ai jante de samu intoarcele si obtii acelasi rezultat ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: flasnse 32mm samurai daca ai jante de samu intoarcele si obtii acelasi rezultat pe fata agata de etrier intoarse invers - si eu am vrut dar pana la urma tot la flanse am ajuns. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: flasnse 32mm samurai nu am cum sa le intorc .vreau cote sau desen pentru flanze .am jante de aluminiu si nu le-as schimba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: flasnse 32mm samurai Vezi PM.....adica stai sa compun :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: flasnse 32mm samurai inca trag sperante ca are cinava aici pe forum desenul cu cotele. multumiri RZV pentru PM :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: flasnse 32mm samurai ai primit desenele pina la urma? gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: flasnse 32mm samurai eu ma refeream sa le tai mijlocul , muti valva pe partea cealalta si iaca sunt intoarse eu unul asa am si merg brici ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: flasnse 32mm samurai dodge this :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: flasnse 32mm samurai Face cineva? Cu cat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: flasnse 32mm samurai multumesc mult pentru desen . deja se lucreaza la flanse.;) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: flasnse 32mm samurai sa-ti fie de folos ai deschis o linie de productie la cugir? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: flasnse 32mm samurai nu . dar ma bate capu . vreau sa vad cum vor iesi primele 4 bucati apoi poate fac ceva oferte interesante. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: flasnse 32mm samurai nu uita de dreptul de autor :grin: spor :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: flasnse 32mm samurai dodge this :grin: Daca ai pune asa ceva si pentru japoneze cu 6 prezoane, ti-ai atrage simpatia multora! Oricum, foarte bun desenul. Multumim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: flasnse 32mm samurai dodge this :grin: salut, pentru un ford bronco ll sau cherokee ai asa ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate