Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: youtube ....and stuff

personal nu vad nici un trucaj acolo sau si asta ii fals :grin:

La asta mi se pare mai mare falsu'. Ala de conduce Toyota ii da gaz intr-una. In mod normal, la cum tura motorul, in momentul in care ramane pe 3 roti (0:43) ar fi trebuit sa se intample ceva de genul:

Iar spre final urca de ziceai ca e plat terenu'. :)

Poate ma insel si e real, da' nu cred.

Radu Mitroi

Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Foarte simplu. Este tinut in cablu iar acesta este retusat la montaj.

Uite aici:

la secunda 30 eu tineam defenderul din cablu. Vezi undeva cablul? Si nu am retusat nimic.

daca obiectivul nu este perpendicular pe planul dintre persoana sau copacul care poate fi considerat verticala si linia de urcare pe panta a vehiculului, unghiul poate parea mult mai abrupt decat in realitate, in timp ce reperul ramane tot la 90 grade ;)

Va salut !

Link spre comentariu

personal nu vad nici un trucaj acolo sau si asta ii fals :grin:

Hai sa fim serios Valentine, aia sfideaza legile fizicii.

De ce nu filmeaza niciodata de sus?

Este o faza unde se vede ca rotile din fata stau iar masina inca urca. :grin:

Link spre comentariu

e tot acolo cred. si a mai fost postat.eu stiu o urcare d-asta ..daca vrea careva sa faca varianta romaneasca..il indrum.e o faza..cand urca,soferul e orbit de soare si misca parasolarul,nu prea pare lipit de spatar...
Link spre comentariu

e tot acolo cred. si a mai fost postat.eu stiu o urcare d-asta ..daca vrea careva sa faca varianta romaneasca..il indrum.e o faza..cand urca,soferul e orbit de soare si misca parasolarul,nu prea pare lipit de spatar...

Sunt tari baieti da au uitat sa trucheze iarba si copacii, in filmulet toate cresc la 45 grade :uameni

Link spre comentariu

Hai sa fim serios Valentine, aia sfideaza legile fizicii.

De ce nu filmeaza niciodata de sus?

Este o faza unde se vede ca rotile din fata stau iar masina inca urca. :grin:

Dupa cum bine sti, orice filmare de sus nu arata niciodata panta care o urci. Singura filmare care arata panta este cea filmata din lateralul pantei. Daca urmariti pomii din fundal o sa vedeti ca panta e reala si sigur nu pot urca decat masinile care au tractiunea asistata. Centrul de greutate se afla inca in interiorul bazei pentru ca motorul este pe fata si ar fi necesara o panta mare ca so o rastorni asa.

Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare