yo2bt Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: youtube ....and stuff [YOUTUBE]2H1zjRU8hBo[/YOUTUBE] 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fyn11 Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: youtube ....and stuff test lc150 :uameni http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/galerie-accident-cu-noul-toyota-land-cruiser-7328314/videoclipuri Daihatsu Rocky 2.8td since '85 Mitsu Pajero 3.2did since '08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: youtube ....and stuff :ha: Asta cred ca este frate cu Asfaltango sau cu Flash Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: youtube ....and stuff Po0a-ZZBNpE un pic de deal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 (editat) Re: youtube ....and stuff vine iarna, unii au lanturi (fix deastea) si aici vedem ca nu aderenta e totul uneori, masina e chiar incapabila Editat Septembrie 21, 2010 de Astral forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: youtube ....and stuff Po0a-ZZBNpE un pic de deal e bun clipul ca reper pentru cei care urca rampe de 70 grade...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: youtube ....and stuff Panta e mare in clipul lui Zep, dar si filmul e fortat de HD la 4:3. Sunt curios are de fapt panta respectiva, ca sigur nu e de 70 de grade. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 (editat) Re: youtube ....and stuff Sarituri si sariti!!! [YOUTUBE]MIUa3DoNeeg[/YOUTUBE] Editat Septembrie 26, 2010 de yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: youtube ....and stuff :ha::ha::ha: nS3vLUKQ4oU REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: youtube ....and stuff ysKAVyXi0J4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: youtube ....and stuff perversa ca pe targu ocna... :ha: :ha: :ha: vad ca nici pe asta nu o pune lumea Adevarata "perversa ca pe Targu Ocna" !!! :ha::ha::ha: 9x8gc8kuPlg REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 (editat) Re: youtube ....and stuff ............. Oare nevasta-sa /.........s-a bucurat la fel ????? Editat Septembrie 22, 2010 de Astral ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: youtube ....and stuff HFilLZIDJak Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: youtube ....and stuff cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: youtube ....and stuff Audi http://bored-bored.com/technology/audi-tt-extreme-tunning/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: youtube ....and stuff ce picioare a luat .... _h3bhobQdr8 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: youtube ....and stuff [YOUTUBE]BqTXe-LBvZY[/YOUTUBE] 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Re: youtube ....and stuff Hitul lunii - ned patru sped :ha: Editat Septembrie 28, 2010 de Astral Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: youtube ....and stuff :ha::ha::ha: :br Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: youtube ....and stuff :pt http://www.220.ro/funny/Merge-Intre-2-Masini/to6blIGnpo/ Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: youtube ....and stuff :pt http://www.220.ro/funny/Merge-Intre-2-Masini/to6blIGnpo/ _ ula am cap ce-mi trebuie sau cap am _ula ce-mi trebuie :uameni Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: youtube ....and stuff _ ula am cap ce-mi trebuie sau cap am _ula ce-mi trebuie :uameni eee, s-ar putea sa fie trucaj... totusi, ideea... doare rau de tot :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: youtube ....and stuff eee, s-ar putea sa fie trucaj... totusi, ideea... doare rau de tot :grin: nu prea pare trucaj ... untitled.JPG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: youtube ....and stuff :ha::ha::ha: http://www.iqads.ro/clipul_publicitar_2802/city_bingo___nebunul.html http://www.iqads.ro/clipul_publicitar_2801/city_bingo___urmasul.html http://www.iqads.ro/clipul_publicitar_2803/city_bingo___perisoare.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: youtube ....and stuff Vorbeam de reclame idioate :grin: Voila! Nici nu stii daca sa te distrezi sau sa te enervezi. Bine, enervarea va veni cand o sa vezi astea la fiecare 15 minute. Deocamdata ruleaza doar "Nebunul". Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate