Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: youtube ....and stuff

imi povestea un coleg de job care traieste in africa de sud ca umbla inarmat pana-n dinti la orice ora din zi si din noapte... cam asa stau lucrurile pe la ei :grin: http://www.220.ro/video-news/Cu-Politia-Din-Africa-Nu-Te-Pui/AZZVXCvekt/

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

imi povestea un coleg de job care traieste in africa de sud ca umbla inarmat pana-n dinti la orice ora din zi si din noapte... cam asa stau lucrurile pe la ei :grin: http://www.220.ro/video-news/Cu-Politia-Din-Africa-Nu-Te-Pui/AZZVXCvekt/

era negru ... cred ca nici proces-verbal nu au mai facut baietii la schimbul de tura...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

promit ca atunci cand un manelist va avea jumate din acest publc live,,,o sa fiu acolo....http://www.youtube.com/watch?v=lDckgX3oU_w.......

nici nu il iubea nime...http://www.youtube.com/watch?v=v3xwCkhmies&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=o5qfx_VuOEc

oare cand o sa mai vedem asa concerte...si mai important asa atmosfera...?

Edit:...cati am plans ascultand acest concert(tribute) asta mai stiti?...va mai aduceti aminte?...

Editat de gnok
Link spre comentariu

Concerte de genul asta nu cred ca o sa mai fie.Si legat de atmosfera,noi de ce nu avem atmosfera de genul asta la meciuri?:2dr

Pentru ca la noi se canta : M..e XXXXX sau YYYYY.

Editat de Astral

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

D'asta am patit si eu pentru ca unii aveau chef sa se distreze. Masina sport, muzica duduind de la departare, faza lunga de la 2 km din urma si frana brusca imediat ce m-au depasit, fara sa fi provocat in vreun fel incidentul. Noroc ca obisnuiesc sa las distanta de siguranta, ca idioti care sa vrea sa-ti faca rau sunt pe toate drumurile.

Samurai incepator
Link spre comentariu

oare nu e suficient acest filmulet pentru ca militia sa anuleze permisul conducatorului auto pentru punerea in pericol a altor conducatori auto???

romanie de rahat in care inoata toti taranii nesimtiti ...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

oare nu e suficient acest filmulet pentru ca militia sa anuleze permisul conducatorului auto pentru punerea in pericol a altor conducatori auto???

Pare a fi in R.Moldova ...oricum idioti sint peste tot.

Link spre comentariu

Asa ceva era sa patesc eu...din prostia mea si cheful de glume al celui din fata mea...pe scurt: m-am apropiat '' la bara'' de un citroen break cu numere de franta ( pe valea oltului) cu intentia de al depasi , asteptand sa treaca un camion din sens invers...in momentul cand am am accelerat sa intru in depasire a franat...aproape iam sters coltul stang...noroc ca viteza era cam 80-90 km/h...si eram cu Golful care tine la viraje dintr-o bucata...daca eram cu Pajero nu stiu zau ce iesea...probabil ala de pe carosabil si permisul meu din buzunar...si culmea ca nus genul de sofer care sa merg in curu altuia...dar tot asa se intampla ...o faci odata si poate iesi prost

Link spre comentariu

la care dintre cei doi te referi?!?!?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

la care dintre cei doi te referi?!?!?

clar la idiotul cu toyota

e diferenta intre un frustrat si un psihopat periculos

Editat de soimu`
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare