Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

si... cireasa de pe tort (desi eu cred ca a baut iaurt cu ipsos):ha::ha::ha:

@MAX Imi cer scuze, nu se va mai repeta, chiar nu am stiut de acel buton. Multumesc pentru informatie.

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si... cireasa de pe tort (desi eu cred ca a baut iaurt cu ipsos):ha::ha::ha:

Wolfman, fir-ar sa fie de treaba!

Este buton special pt a pune un film in post ca sa sa afiseze direct asa cum am facut eu si altii. Nu iti bate joc de noi si foloseste aceasta optiune. De ce tot trebuie un moderator ca sa umbla dupa tine ca sa iti corecteze posturile?

Link spre comentariu

Mini Ripsaw: "ATV" extrem.

XKgi2g-uUBI

Exista si versiunea "full" Ripsaw care seamana cu un tanc sau un transportor special de genul celui pe care il foloseam in armata sa tractam obuzierul de 120 mm :banana

f5aUNceiV6Q&NR

Link spre comentariu

Am corectat eu, cum am mai facut-o la cateva zeci de alte postari (daca as lua o bere la fiecare corectie, as umbla manga permanent). Dragi colegi(nu doar Ekkakon), revin: in interfata de postare, in randul al doilea butonul 5 din dreapta "se intituleaza" Insert video.

Varianta prescurtata a evenimentului e aici.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Si mie cand mi-a editat f_zoltan postul "Last edited by f_zoltan;. Motiv: 2 beri, wolfman " am crezut ca da el 2 beri ca i-au placut filmuletele :ha::ha::ha:. Pe bune. Abia cand am citit postul lui MAX mi-am dat seama de greseala. Asta e, omul din greseli invata.

Link spre comentariu

Mini Ripsaw: "ATV" extrem.

XKgi2g-uUBI

Exista si versiunea "full" Ripsaw care seamana cu un tanc sau un transportor special de genul celui pe care il foloseam in armata sa tractam obuzierul de 120 mm :banana

f5aUNceiV6Q&NR

rusii au facut cu ceva ani in urma pt niva

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Si mie cand mi-a editat f_zoltan postul "Last edited by f_zoltan;. Motiv: 2 beri, wolfman " am crezut ca da el 2 beri ca i-au placut filmuletele :ha::ha::ha:. Pe bune. Abia cand am citit postul lui MAX mi-am dat seama de greseala. Asta e, omul din greseli invata.

De placut mi-au placut, asta e clar :grin: Mi-au placut multe din postarile editate ca sa devina "corecte". Iaca, am incercat si eu sa "abuzez de functie" si sa ma lipesc de o bere-doua, nu mi-am dat seama ca am fost asa de laconic incat m-am incarcat pe mine cu cateva :)

Motivul pentru care insist sa apara cu <video> e ca iti poti da seama din o privire daca e un filmulet nou sau unul cunoscut, chiar daca uneori embeddingul e dezactivat si oricum ajungi la youtube. E frustrant sa apesi linkul si cand incepe sa se incarce sa iti dai seama ca il stii.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Perfect de acord. Daca e posibil sa se faca la fel si in cazul pozelor ar fi min unat. De multe ori cand pozele din anumite post-uri sunt sub forma de link, trec peste, daca nu sunt foarte interesat de discutia respectiva, pentru simplul fapt ca nu am rabdarea necesara sa iau toate acele link-uri la rand.

@f_zoltan Daca o sa ne intalnim, dau berea. Am ras ceva vreme de confuzia creata.:2dr

Link spre comentariu

@mao Cred ca aici ar vrea si astia ai nostri sa se ajunga. Dar... citeste ultimele cateva posturi si vezi cum trebuie atasat un clip video. Ai buton "Insert video". Pana la urma o sa se sature moderatorii sa corecteze dupa noi si o sa ne ia direct la :pt. In loc sa dai 'paste' la link in fereastra de text, dai click pe acel buton si faci 'paste' acolo.

Link spre comentariu

Pentru asta fac sport, pentru cazul in care, astfel de exemplar va fi copilul meu, sa pot sa-l bat mult timp fara obosesc. Sa pot sa-l bat pana ii bag in cap ca venind de afara obosit, cu vanatai si julit isi face tatal mandru!

http://www.youtube.com/watch?v=_qRXQ848vQE

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Pentru asta fac sport, pentru cazul in care, astfel de exemplar va fi copilul meu, sa pot sa-l bat mult timp fara obosesc. Sa pot sa-l bat pana ii bag in cap ca venind de afara obosit, cu vanatai si julit isi face tatal mandru!

...

bataie de cursa lunga ... :al:al:al

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare