Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Astia folosesc politica fortei brute. Oi fi eu defect, dar mi se pare prostie. Fazele in care istetul ala rascheteaza tot frunzisul de pe pom sau cel care pierde controlul si intra in balarii imi par deplasate. Unii trec intr-adevar omeneste, nu penduleaza de nebuni intre marginile sleaului ca un puc pe gheata.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara !

Americane, binenteles...

Pe fata intalnesti Dana 60 cel mai des, daca nu chiar Rockwells, pe spate Dana 70, Dana 80, vreun Ford de 9" sau iarasi Rockwells, uneori directoare.

Motoarele nu au sub 450 - 500CP, cuplurile ajung si trec de 1000Nm lejer, rotile au intre 44 si 54 de inch diametru.

Si pentru toate puntile Dana de mai sus exista elemente (planetare, cruci) chromoly, butuci si fuzete din oteluri forjate, etc. Ca doar Currie, Moser Engineering, Alloy USA si altii ar vrea si ei sa traiasca...

Stima,

Dragos

Editat de Heavy D.
Link spre comentariu

Si cand ma gandesc ca atunci cand iesi cu o masina de teren, preparata, te gandesti sa nu faci anumite chestii criminale pentru planetare, grupuri etc. ( ex. sa sari cu ea...). Ce sa mai... biutiful... vreau si eu o masina de teren cu rezistenta aia :grin:

ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort
Link spre comentariu

Buna seara !

Si care e problema ? Teava chromoly este, uniballs/johnny joints gasim, punti de care vrei iarasi, inclusiv D60/GM14BFF ca si portale (cu cate doua etriere Wilwood cu cate patru pistoane la fiecare roata...), chiar si cu CTIS, ca sa umfli sau sa dezumfli rotile din masina...

Rockwells sunt cu gramada, V8-uri de 7.0 - 16.0 exista, cutii care sa duca 2500CP si 4000Nm sunt si d-astea, cardane iar, jante/gume/rapoarte/blocante la fel... Ca idee, o guma de 54" bate catre 1500$.

Problema este, cel putin la muritorii de rand, ca mine si ca majoritatea din comunitatea 4x4, ca motto-ul zilnic suna cam asa:

"Ochii vad, masina cere, buzunarul nu permite".

Poate cu mari sacrificii, in dauna altor placeri nevinovate, care si ele dau gust si culoare vietii, dar la care mai renuntam...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Foooooarte interesant. Ma gandesc, cum ar suna clasica invitatie 'Hai la o bere'? Cred ca ....'Hai mah sa ne bagam un tampon in c_r' :uameni

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Foooooarte interesant. Ma gandesc, cum ar suna clasica invitatie 'Hai la o bere'? Cred ca ....'Hai mah sa ne bagam un tampon in c_r' :uameni

Sau daca esti la rand sa faci cinste , cum ii zici ? "Te-ai dat cu alifie? Ca azi iti fac cinste !" :ha:

Link spre comentariu

imi pare rau, nu am gasit cu traducere

http://www.youtube.com/watch?v=TJVH99uDhBk&feature=related

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare