yo2bt Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Re: youtube ....and stuff Foarte frumoasa reclama cu Nissanul... Apasarea pe jamba de bot la un Boing 727 (cel din reclama) este de aproximativ 20 tone! :wink: Asa ar fi aterizat acelasi tip de avion, daca nu era Nissanul prin preajma. Sau un Airbus A320, asa... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UBa8Ufkf6KA Piloti de piloti... :br Editat Decembrie 6, 2011 de yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: youtube ....and stuff Foarte frumoasa reclama cu Nissanul... Apasarea pe jamba de bot la un Boing 727 (cel din reclama) este de aproximativ 20 tone! :wink: Asa ar fi aterizat acelasi tip de avion, daca nu era Nissanul prin preajma. Da Nisanul nu era dar era o Toyota 80.....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: youtube ....and stuff buna observatie... :br 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: youtube ....and stuff parca si aud indicatiile pilotului in difuzoare "stimati pasageri, intrucat domnul gheorghe aseara a avut o problema de intoxicare, azi dimineata a gresit ceva cand a verificat trenul de aterizare, asa ca, nu sa deschis in fata. dumneavoastra aveti doua alternative, fie stati la locurile voastre pentru a facilita identificarea, fie incercam sa tinem avionul in balans pe rotile pricipale asa ca, cine doreste, va rog sa poftiti sa va faceti afis pe peretele din spatele aeronavei si cand va spun eu sa sariti :ha:" forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: youtube ....and stuff asa se incepe o petrecere :) American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: youtube ....and stuff Ia vezi din Romania : - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: youtube ....and stuff :ha: :ha: mortali ... fiecare dansa in legea lui ... unul cu maneaua unu cu pinguinu unu cu Bob Marley ... ceva house .... :grin: American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: youtube ....and stuff [video=youtube;3G-d0gW6wss]http://www.youtube.com/watch?v=3G-d0gW6wss&feature=related cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: youtube ....and stuff cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: youtube ....and stuff " Ce am invatat despre Libia " 10 minute interesante . http://www.liveleak.com/view?i=076_1323640319 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: youtube ....and stuff Heloo there:ha: http://www.220.ro/faze-tari/Striptease-Genial/8YeAKUTU34/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: youtube ....and stuff Asta la ce o putem incadra? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zCSFlP8f5so S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: youtube ....and stuff Cum adica la ce???? La cat de inutila pot sa imi fac masina..... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiBizzy Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 (editat) Re: youtube ....and stuff :x Editat Decembrie 14, 2011 de f_zoltan Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: youtube ....and stuff :x e bine de stiut:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: youtube ....and stuff [video=youtube;2bqT6-RoGhU]http://www.youtube.com/watch?v=2bqT6-RoGhU&feature=related Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem care iti place sa te dai cu placa ...!!! http://vkontakte.ru/video_ext.php?oid=73172191&id=161531981&hash=5a0b16d945b3a6b0&hd=3 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: youtube ....and stuff Foarte buna filmarea, data viitoare cand ies la zapada il voi folosi ca si sursa de inspiratie :)) :tk - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: youtube ....and stuff e bine ca aveau caciula si fular ... sa nu faca rosu la ... gat American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem care iti place sa te dai cu placa ...!!! http://vkontakte.ru/video_ext.php?oid=73172191&id=161531981&hash=5a0b16d945b3a6b0&hd=3 Asta e cadoul lui pentru noi :ha::ha: Multumim :br :top ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: youtube ....and stuff Acu' intelesei io de ce se da Sclipici cu placa ...egoistul... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: youtube ....and stuff Lipovene, eu stiu ca fetele astea-s marfa rau de tot, dar tot mi-a parut aiurea sa le las la "poze spectaculoase cu acaretul tau" unde le plantasesi tu. Oricum, vezi ca au mare succes, demult nu am vazut atatea reactii pe "youtube and stuff". Nici macar la clipuri cu rasturnari sau accidente de vanatoare. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: youtube ....and stuff Pai rasturnari nu vrea nimeni, dar snowboard-ing ... toata lumea :)) - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: youtube ....and stuff Hai ca sa va stric elanu, mai sunt si alte sporturi, practicate si in alt fel. Cel mai neasteptat meci de taekwondo [video=youtube;CAP-Xj4Fz18] S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: youtube ....and stuff Lipovene, eu stiu ca fetele astea-s marfa rau de tot, dar tot mi-a parut aiurea sa le las la "poze spectaculoase cu acaretul tau" unde le plantasesi tu. Oricum, vezi ca au mare succes, demult nu am vazut atatea reactii pe "youtube and stuff". Nici macar la clipuri cu rasturnari sau accidente de vanatoare. eu aici le-am pus .... posibil sa se fi jucat iar astral cu postarile mele ... are voie acum de sarbatori ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate