Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: youtube ....and stuff

Foarte frumoasa reclama cu Nissanul...

Apasarea pe jamba de bot la un Boing 727 (cel din reclama) este de aproximativ 20 tone! :wink:

Asa ar fi aterizat acelasi tip de avion, daca nu era Nissanul prin preajma.

Sau un Airbus A320, asa...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UBa8Ufkf6KA

Piloti de piloti... :br

Editat de yo2bt

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Foarte frumoasa reclama cu Nissanul...

Apasarea pe jamba de bot la un Boing 727 (cel din reclama) este de aproximativ 20 tone! :wink:

Asa ar fi aterizat acelasi tip de avion, daca nu era Nissanul prin preajma.

Da Nisanul nu era dar era o Toyota 80.....:grin:

Link spre comentariu

parca si aud indicatiile pilotului in difuzoare

"stimati pasageri, intrucat domnul gheorghe aseara a avut o problema de intoxicare, azi dimineata a gresit ceva cand a verificat trenul de aterizare, asa ca, nu sa deschis in fata.

dumneavoastra aveti doua alternative, fie stati la locurile voastre pentru a facilita identificarea, fie incercam sa tinem avionul in balans pe rotile pricipale

asa ca, cine doreste, va rog sa poftiti sa va faceti afis pe peretele din spatele aeronavei si cand va spun eu sa sariti :ha:"

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Lipovene, eu stiu ca fetele astea-s marfa rau de tot, dar tot mi-a parut aiurea sa le las la "poze spectaculoase cu acaretul tau" unde le plantasesi tu. Oricum, vezi ca au mare succes, demult nu am vazut atatea reactii pe "youtube and stuff". Nici macar la clipuri cu rasturnari sau accidente de vanatoare.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Lipovene, eu stiu ca fetele astea-s marfa rau de tot, dar tot mi-a parut aiurea sa le las la "poze spectaculoase cu acaretul tau" unde le plantasesi tu. Oricum, vezi ca au mare succes, demult nu am vazut atatea reactii pe "youtube and stuff". Nici macar la clipuri cu rasturnari sau accidente de vanatoare.

eu aici le-am pus .... posibil sa se fi jucat iar astral cu postarile mele ... are voie acum de sarbatori .....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare