Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator mao

Re: youtube ....and stuff

naaaaaaaa, eu zic ca dunele ales sunt FAKE, sunt facute in paintbrush :))))) si filmarea a fost facuta pe un fond verde :)))))

(scuze de off)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator mao

A fost o duminica interesanta, iar asta a iesit cand am gasit un pic de loc mai larg. Mi-am dezmortit putin placa si "balamalele" :)

[video=youtube;28U_br-JeV8]

Link spre comentariu

mao ....daca iti puneai casca pe cap aveam iar subiect de dezbatut despre filmari si miscarile pamantului in functie de rotatia lunii

slab f slab, sunt dezamagit :ha:

Link spre comentariu

Vizitator mao

mao ....daca iti puneai casca pe cap aveam iar subiect de dezbatut despre filmari si miscarile pamantului in functie de rotatia lunii

slab f slab, sunt dezamagit :ha:

casca am avut-o, camera am pus-o pe patrol :))), oricum se observa "FAKE-ul" cand sta masina neturata marginile imaginii o iau razna :P

Link spre comentariu

unii care stiu ceva meserie, asa la relantiul masinii:wink:

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

"talent" :

:uameni

eu am invatat un lucru: atunci cand vrei s te dai mare ai cele mai mari sanse sa te faci de cacat... dar asta de aici e un gaozar trist :ha:

Va salut !

Link spre comentariu

rusii sunt tare odihniti la minte:ha:

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Pajero 2,5 tdi SWB '95

BMW 330i sedan 2001

Suzuki SV650s 2004

Link spre comentariu

De ce nu se invart rotile de pe partea stanga a masinii?

Link spre comentariu

De ce nu se invart rotile de pe partea stanga a masinii?

S-a mai discutat si una din ipoteze a fost ca au ceva frane individuale pe acele roti, astfel celelalte roti care sunt pe pamant se pot invarti in timp ce alea ridicate sunt infranate. Fara un astfel de sistem lucrurile ar sta tocmai invers: s-ar invarti doar cele din aer in timp ce alea de pe sol n-ar mai avea de loc tractiune... doar daca ar avea blocant pe ambele punti, caz in care toate cele 4 roti s-ar invarti :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

S-a mai discutat si una din ipoteze a fost ca au ceva frane individuale pe acele roti, astfel celelalte roti care sunt pe pamant se pot invarti in timp ce alea ridicate sunt infranate. Fara un astfel de sistem lucrurile ar sta tocmai invers: s-ar invarti doar cele din aer in timp ce alea de pe sol n-ar mai avea de loc tractiune... doar daca ar avea blocant pe ambele punti, caz in care toate cele 4 roti s-ar invarti :grin:

Cam asa ma gandeam si eu ca ar fi o explicatie.Pe de alta parte o alta explicatie pentru rotile din aer ar fi ca este un trucaj , un fake.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare