Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Eu am banuiala ca nici macar nu bagase in 4x4.

Pai doar e cu MRL-uri manuale :grin:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Busu4x4, ma tem ca reportajul de pe RTV nu ofera date noi fata de ce am vazut noi pe site. "Stiristii", in foamea lor de materiale, si-au luat obiceiul de a cauta pe forumuri si site-uri de socializare si video-sharing, asa cum facem si noi. Clipurile le prezinta apoi de parca ar fi fost stiri in toata regula, preluate din surse verificate, desi nu au habar nici cine e in clip, nici cand si unde s-a intamplat chestiunea. Pana si deznodamantul presupus e preluat din comentariile ce insotesc clipul. Vezi ca de fapt acolo sunt doua variante, in unele a rezultat un mort si un grav ranit, dar exista cel putin un comentariu unde zice ca ar fi murit amandoi.

Nu mai poti crede nici o iota din ce ne transmit site-urile si televiziunile de stiri. Drept dovada: s-a vehiculat si aici un clip in care un copil este rapit si apoi scapat de un vultur. Clipul respectiv a devenit viral, a fost preluat de cam toti "stiristii" de la noi si nu numai, pentru ca dupa cateva zile sa se dovedeasca a fi doar un foarte reusit fals, un proiect al unei scoli media de undeva de prin Canada. Iata declaratia de presa a alora: http://blogue.centrenad.com/2012/12/19/centre-nad-reassures-montrealers-no-danger-of-being-snatched-by-a-royal-eagle/?lang=en Si pentru ca suflu si in iaurt, uite o analiza digitala a unora care spun ca se pricep si au identificat niste inadvertente in film care confirma ca e posibil sa fie CGI.

Daca e sa o luam pe bune, nu m-ar mira sa apara cineva care sa spuna ca toata faza cu bula e regizata si ca in interior erau manechine, nu oameni... E epoca mintitului poporului cu televizorul!

Samurai incepator
Link spre comentariu

Avand in vedere ca lucrez in domeniu, crede-ma ca nu mai pun botul de mult la "Stirile" care au ca sursa YouTube-ul si in general la stirile de la posturile romanesti.

Dar... in SkyNews, chiar am incredere, pt ca stiu cum lucreaza :wink:

http://news.sky.com/story/1035485/russia-zorbing-accident-father-killed-in-fall

Sau in AFP

http://au.news.yahoo.com/world/a/-/world/15796850/russia-probes-deadly-zorb-accident/

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Ei asa e altceva! Nu trebuie sa lucrez in domeniu ca sa vad diferenta intre stirea de la RTV si cele doua din ultima ta postare. Nume, varsta, locatie, detalii... Nici la hoaxul cu vulturul nu s-au grabit niciunii din ai nostri sa dea dezmintire, ca dadea rau pe sticla. Au lasat-o asa, cine a pus botul, l-a pus, cine s-a prins nu e in target :)

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Snow motor de la americani. Credeam ca sistemul l-au inventat rusii dar se pare ca ei doar l-au furat asa cum au facut cu multe alte chestii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare