yo2bt Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: youtube ....and stuff Nesimtitii dracului. Nu premesc precum merita... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: youtube ....and stuff Si sunt asistati social !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: youtube ....and stuff Asta ar fi trebuit difuzata pe posturi, la ora de maxima audienta, sa vada si lumea ce fac infectiile, atunci cand nu sunt la carciuma,pt ca pe camp nu-i prinzi, ca munca este pt tractoare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: youtube ....and stuff Asta e rezultatul lui "Radu prezinta catastrofe" si ai altora (reporteri care pentru audienta fac din tantar armasar) care pentru audienta se milogesc si prezinta situatia distorsionat. Nu neg ca sunt inundatii, ca sunt batrani neajutorati in satele afectate, dar vedeti si voi ... unul nu pune mana pe lopata. Nu sunt santuri de scurgere, nu tu preventie si an de an se recladesc acele case de noroi (chirpici) in amplasamentele originale. Ar trebui interzise. Ori constructii solide in locatii dovedite ca neinundabile, ori ... corturi. Si ca el sa incaseze banii de asigurare sunt nevoit eu sa platesc pentru casa mea neexpusa la inundatii-alunecari-cutremure. Obligatoriu sa fiu asigurat la riscuri imposibile pentru zona noastra. Pentru ca cei de acolo sa stea cu mainile in buzunar si sa primeasca cei 4-500 de lei ajutor (social sau cum se numeste), sa incaseze banii de asigurare pentru casa din noroi (an de an, fara numar, fara numar), sa tina la ei in sat pompierii de care ar fi nevoie in alte locatii etc. Sunt tare curios ce gandea pompierul cand a fost intrebat din batjocura de acei puturosi: "Domnule pompier, v-am intrebat daca e nevoie de ajutor sau nu?" Cand au fost inundatiile in satul Lupeni, Harghita, ei au pus mana pe tot ce era nevoie. Nu au asteptat ajutoare. Pe cand s-au dezmeticit autoritatile mare parte din dezastru era curatat. Nu de armata, nu de pompieri. De localnici. La fel era si intr-un satuc parca din Timis, imi scapa numele. Este o diferenta, nu? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: youtube ....and stuff Pe de alta parte, daca ne uitam mai bine, este vorba de un sant astupat, iar pompierii aia desfunda santul pentru a permite apei sa intre sub pod. Inundatia nu era mare, iar reportajul a fost facut pentru impresie. cand au fost la noi inundatiile acum 7-8 ani si era apa de 30-40 cm pe asfalt + camp, cat vedeai cu ochii, curgea apa printre garduri de pe camp, oamenii au facut totul. baraje pentru directionarea apei. Fiecate cum a putut. Au fost chemati pompierii, au vazut situatia si au trecut mai departe, unde au zis ei ca este urgenta. In urma "potopului", fiecare si-a reparat stricaciunile, cu expectia celor care au chemat pompierii. Unii care stiau cum stau lucrurile si impreuna cu primarul au facut dosare de inundatii (ca doar chemase si pompierii) si au primit despagubiri, desi unora din ei nici nu-i afectase apa. Unii la distante mari de zona afectata. Iar cei afectati nu au primit nimic. Nu vreau sa deschid polemica, dar tind sa cred ca si in cazul de fata, cineva a chemat pompierii pentru un sant ca sa poata face dosar de "sinistrat" si sa incaseze niste bani. Si da, atunci e normala reactia populatiei, ca platim din banii nostrii si pompierii, si despagubirile catre unii pe care nici nu i-au afectat inundatiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: youtube ....and stuff Nu cred ca ideea era ce sant facea ISU acolo, ci faptul ca iti vin ajutoare la tine in ograda si singurul lucru la care i-a dus mintea , a fost sa se uite si sa faca o caterinca ieftina.In reportajul respectiv, a fost un batranel care facea ceva la un moment dat,dar el era reminescenta din alte timpuri,care a apucat educatia care se presupune ca ar trebui sa ne caracterizeze pe noi ca si popor.Dar ce sa le ceri la niste cefosi care stau toata ziua in birt si asculta la TV numai maynele tv....:pr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: youtube ....and stuff Din pacate nu sunt singurii care ridica nesimtirea la rang de arta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: youtube ....and stuff [video=youtube;hDhI-K0aAk8] It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff Editat Septembrie 17, 2013 de Astral still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: youtube ....and stuff Ciocan pneumatic... 100% ecologic :ha: :ha: :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: youtube ....and stuff http://www.youtube.com/watch?v=MGEiA80ZL08#t=318 http://www.youtube.com/watch?v=BaE8H8udJPg Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: youtube ....and stuff [video=youtube;hDhI-K0aAk8] care este explicatia ? ram-ul invarte doar o roata ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: youtube ....and stuff care este explicatia ? ram-ul invarte doar o roata ? degeaba ai putere daca nu ai aderenta si apasarea potrivita pe roata la defender apasarea este mai buna, cauciucurile inguste si demultiplicarea buna permite ca sa nu piarda aderenta, lucru exact invers la ram, unde la puterea mare se pierde aderenta foarte usor... caz in care patineaza mai repede decat sa aibe tractiune forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: youtube ....and stuff Nenea domnu' omoroka , io in timpuri indepartate fusei ceva bagator pe santiere , asa ca filmuletu tau cu bagaciosii aia vibratori m-a facut sa rad o ora ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: youtube ....and stuff care este explicatia ? ram-ul invarte doar o roata ? Nu imi este clar am avut un RAM 3500 cu exact acelasi motor 6,7 diesel ( aprox 350CP ) am scos camion de 10 tone din sant in reductoraproape la relantin, am tras remorca de 5 tone pe Oituz in urcare cu 80 km/h si nici nu simtea, Cred ca RAM-l din film are cauciucuri neadecvate sipatineaza 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: youtube ....and stuff Daca ar fi cuplat si fata, RAM-ul pleca ca din pusca fara sa simta ca i s-a agatat ceva de cîrlig.:ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: youtube ....and stuff 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: youtube ....and stuff degeaba ai putere daca nu ai aderenta si apasarea potrivita pe roata la defender apasarea este mai buna, cauciucurile inguste si demultiplicarea buna permite ca sa nu piarda aderenta, lucru exact invers la ram, unde la puterea mare se pierde aderenta foarte usor... caz in care patineaza mai repede decat sa aibe tractiune Si mie mi se pare manevra a-la TopGear clipul asta... dar cine stie... o avea LR-ul ala ceva blocanti care sa conteze atat de mult? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: youtube ....and stuff Realitatea de zi cu zi... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: youtube ....and stuff Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: youtube ....and stuff [video=youtube;tuBfV4aTd-A] 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: youtube ....and stuff Ce sufletu` lu` Trompi o mai fi și asta?!?:ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff :ha: Astrale, ai mai vazut asa ceva? :ha: Mie mi se pare cunoscuta :oc dar nu stiu de unde :cn O fi de aici? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47150-unde-poti-ajunge-Chainlink-extreme&highlight=chainlink sau de aici? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75100-Acaret-de-offroad-check-this-out&p=839508&highlight=chainlink#post839508 sau din astea http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47150-unde-poti-ajunge......Chainlink-extreme&highlight=chainlink http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62502-Totul-sau-nimic&highlight=chainlink http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36776-youtube-and-stuff&p=776942&highlight=chainlink#post776942 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52534-Zona-Oradea-Comunitatea/page51&highlight=zona+oradea http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36776-youtube-and-stuff&p=564084&highlight=chainlink#post564084 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36776-youtube-and-stuff&p=538202&highlight=chainlink#post538202 Da, stiu am fost rau, dar cred ca daca vad masina asta pe la noi, ii dau doi litri de benzina si imi aprind o tigare :ha: Editat Septembrie 24, 2013 de Astral 1 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff Fir-ar a naibii de caracatita ca ne-a iesit pe nas la toti !!! :ha: [ATTACH=CONFIG]190644[/ATTACH] Editat Septembrie 24, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff DE SENZATIE! WTF! Ce parere aveti de asta :sh2?Ati mai vazut asa ceva? ps.@Astral : :c1 :scr :ha: :ha: Era sa uit : ce naiba o fi asta? :ha: Editat Septembrie 24, 2013 de nomad Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate