Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Chiar am mers cu o jucarie d-asta. Motor diesel in doi timpi, 4x4 siiii...cireasa de pe tort...blocant spate. Trage ca un magar, adica incet dar sigur si motorasul se aude intr-un mare fel. Nu mi-a trecut prin cap sa-i fac o poza dar cu urmatoare ocazie cand ajung pe la tara sper sa nu uit.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Call baby... -tuti morti mati! :ha: :ha: :ha:

Aș face o statistică privind numărul compatrioților care au trecut prin exact aceleași frustrări. Cred că rezultatul ar fi de ordinul sutelor. Miilor? 😀

Întrebați-mi familia ce distracție a fost în timpul călătoriilor lungi și plictisitoare....

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Se pare ca omul este iluzionist / comic in viata de zi cu zi, asa am citit pe undeva...

http://adevarul.ro/locale/constanta/video-Soferul-nu-l-intelege-masina-clipul-devenit-viral-doar-cateva-ore-1_54da3922448e03c0fd796b11/index.html

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

e clar ca acest clip a fost facut intentionat :wink:, omul e mare figura, daca nu il stii de comediant, ai inclina sa zici ca are ceva retard

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Youtube mi-a recomandat, poate va place si voua :)

@Omoroka buna aia cu nu stie nici engleza nici romana :))

Editat de Doco
Link spre comentariu

Cand ii vad pe americani iesind cu astfel de masini pe drumuri, primul gand ce-mi vine in minte: la noi ar fi executati in piata centrala. Nu au nspemilioane de avize, conduc masini neinmatriculate, neomologate, si cate si cate pedepsibile cu taiatul capului. La noi pentru o amarata de marime la anvelope, montatul unui ledbar etc te considera drept inamic public. Chiar atazi amcitit un articol. Nu stiu cate service-uri au fost amendate. Principala abatere: hartogaria lipsa sau incompleta.

Link spre comentariu

Si din nou, cine ar trebui executat? :)) Sincer sa fiu, eu chiar mi-as suda rollcage-ul de masina, doar ca va trebui sa-l tai la urmatorul ITP, si chiar si asa, nu sunt sigur cat de legal ma plimb cu el, chiar si prins in suruburi :)

Link spre comentariu

N-are cum. Pai ce e Veyron? La aerodinamica de caramida...cred ca i-ar trebui vreo 2000 de cai si in plus s-ar dezmembra la 400km/h. Nu cred treaba asta nici daca o vad.

Link spre comentariu

Si din nou, cine ar trebui executat? :)) Sincer sa fiu, eu chiar mi-as suda rollcage-ul de masina, doar ca va trebui sa-l tai la urmatorul ITP, si chiar si asa, nu sunt sigur cat de legal ma plimb cu el, chiar si prins in suruburi :)

Oricum nu te plimbi legal avnd in vedere legislatia noastra. Ai 4x4 (nu SUV)? Pai tot ai un proiector in plus, o sudura pe la sasiu, o suspensie sau un body lift sau gume mai mari cu alte jante. Daca nu ai nimic din cele enumerate anterior, esti :fk2 la emisiile de noxe si tot te prind ei cu ceva doar suntem cu totii infractori dupa mintea lor.

Link spre comentariu

N-are cum. Pai ce e Veyron? La aerodinamica de caramida...cred ca i-ar trebui vreo 2000 de cai si in plus s-ar dezmembra la 400km/h. Nu cred treaba asta nici daca o vad.

397km/h e exagerat,dar la cum a trecut pe langa ala cu camera cred ca avea in jurul a 300...:dr2:dr2:dr2

Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2
Link spre comentariu

Teava cu gaura în exterior tocmai o inventez.

Cînd e gata, va informez... .:wink:

Vezi, tu... autocritica ce face? Daca nu scoteai asta in evidenta nu cred ca observam. :wink:

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

397km/h e exagerat,dar la cum a trecut pe langa ala cu camera cred ca avea in jurul a 300...:dr2:dr2:dr2

Masina e destul de masiva, 300km/h cam greu de crezut , dar sa sara repede cu ea peste 220km/h s-a mai vazut...:shock:

Cu una din asta, merita sa iti bati joc de toti care sufera si sunt plini de ei pe autostrada. :grin:

Editat de pantzerrow

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare