Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Aceasta masina este echipata pentru conditiile extreme ale Islandei , pentru mers pe ghetari si traversat rauri . Totusi , cea mai importanta dotare a masinii o vedeti la minutul 9.20 si cred ca nu trebuie sa lipseasca din nici o echipare de masina preparata pentru conditii extreme :

[video=youtube;B-mfBNk1Vso]

Daca stiti modalitati de imbunataire , va rog sa le postati pentru ca sunt direct interesat si doresc sa incropesc si eu ceva asemanator .

daca tot te bagi la modificari serioase, una mai la indemana pentru potolit setea rapid :ha:

rearbumper.JPG.e11ce70bf8ec45ae1a7c23656d8f06e7.JPG IMG_0152.jpg.8e9adcc0d7e0e86770fbf8aa2a0585f6.jpg

sursa:

http://www.wranglerforum.com/f274/anyone-mount-a-bottle-cap-opener-146608.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adriane , deja caut un desfacator universal . Ideea este grozava .

In alta ordine de idei , am gasit urmatorul filmulet si mi se pare o idee destul de buna . Mai putin la spalatorii cand este bine sa fie data jos . Eu am un asemenea sistem , dar al meu presupune statul in patru labe la recuperarea cheii , in sensul ca este foarte solid si foarte ascuns . Dar , exista .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Daca aveti drum prin Békéscsaba (Ungaria), puteti incerca un mini circuit demonstrativ de off-road. Un filmulet din 2013:

Am fost azi pe acolo, arata putin diferit traseul, are o balta mult mai mare dar n-am trecut prin ea :)

Link spre comentariu

Mda...Asa arata viitorul !

O sa ne ducem masinile impaiate, doar duminica, la o mica plimbare prin baltoaca unui parc amenajat si lumea o sa se uite la noi ca la niste ciudati.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Mda...Asa arata viitorul !

O sa ne ducem masinile impaiate, doar duminica, la o mica plimbare prin baltoaca unui parc amenajat si lumea o sa se uite la noi ca la niste ciudati.

In curand va exista si varianta de a sta in fotoliu si din tastatura sa-ti alegi traseul, masina cu care sa-l parcurgi si senzatiile pe care vrei sa le incerci (daca n-ai probleme cu inima). Ceva in genul acesta.

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

Ce fac americanii cand ii loveste cu 1 metru de zapada peste noapte :

https://www.youtube.com/watch?v=ICOEXAiAsSs

As posta si ce fac romanii cand ninge 20 cm dar imi este rusine . Pot sa descriu :

- se crizeaza .

- dau vina unii pe altii .

- se dau amenzi la firmele de deszapezire .

- Catalin Radu Tanase este acoperit de zapada , cu lopata , de catre cameraman si incepe cu : "Crivat cumplit a lovit Romania si pe romani . Suntem oare un popor blestemat ? " Si afiseaza o figura tampa .

- toate televiziunile cheama in direct meteorologi , parapsihologi , generali in rezerva care dau vine pe arma psihotronica aducatoare de nameti .

- toate babele stirbe de la sate sunt carate in spate de catre pompieri ( cred ca le place cotoroantelor ) .

- toate gravidele se hotarasc sa nasca cand este viscolul mai mare si suna la 112 .

- toti oameni istrazii ingheata pana in primavara .

- si altele .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

flip flop winch

Asa mi-am scos si eu masina odata la Slanic Moldova, doar ca aveam sufa cinetica, care se incarca si apoi ne tragea inapoi pe toti. Eram cate 2 pe barna, si eu al 3-lea care ajutam fiecare echipa care tragea, in timp ce echipa de 2 care tinea barna "fixa" erau efectiv pe jos... A fost de groaza, dar pana la urma am reusit. :ha1

Cu sufa simpla se poate opera de unul singur, din ce se vede...

Link spre comentariu

Asa mi-am scos si eu masina odata la Slanic Moldova, doar ca aveam sufa cinetica, care se incarca si apoi ne tragea inapoi pe toti. Eram cate 2 pe barna, si eu al 3-lea care ajutam fiecare echipa care tragea, in timp ce echipa de 2 care tinea barna "fixa" erau efectiv pe jos... A fost de groaza, dar pana la urma am reusit

Mai bine dadeai un telefon. In caz de nevoie pot ajuta si la partea cu dintii din tigaie..:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare