Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: youtube ....and stuff

Mai bine dadeai un telefon. In caz de nevoie pot ajuta si la partea cu dintii din tigaie..:grin:

Multam, dar nu aveam semnal acolo, eram dupa Slanic, am iesit de pe forestier pe un drumeag care urca abrupt spre stanga. Am povestit patania pe topicul despre metode de troliere alternative.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43308-Alternativa-la-troliu-pentru-situatii-non-extreme&p=750291&viewfull=1#post750291

Ideea este ca metoda asta chiar functioneaza, cu conditia sa ai sufa / coarda care trebuie. Am tot zis ca ma voi dota cu una, de cel putin 20m. Am fost ajutat atunci de 4 baieti care carau lemne, noroc ca erau foarte zdraveni si bine mancati, ca altfel nu reuseam, sufa cinetica era mai tare decat toti 4 la un loc. :grin: Plus ca eu aveam masina infipta intr-un noroi lipicios si suspendata pe fata ca urmare a incercarilor nereusite de a iesi inapoi.

Asa, cu dintii in tigaie, te poti alege si la iesirea din bloc, daca esti impiedicat... :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu stiu daca a spus cineva ca nu se justifica.

Fiecare cu fantezia lui.

Tim Cameron le-a pus ca sigurante probabil, e mult mai simplu sa schimbi un MRL comparativ cu o planetara.

Insa TREBUIE sa ai punte full-float, altfel nu poti pune MRL.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Da , pentru ca puntea e cu diferential care nu mai e deloc diferential ci e blocat permanent ( sau asa ar fi cel mai simplu , poate are un blocant ) si frana e la doi metri de rotile spate ( nu poti frana eficient cu frana pe cardan si diff liber ) .

Tot e bine , iese la numar ca n-are pe fata ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

eu tot nu ma prind...(am doar cunostinte relative la mecanisme ) .pe standul de testare vad ca are propulsie spate. daca ziceti ca diff-ul e blocat permanent, ce se intimpla daca nu cupleaza un MRL, sau celalalt, sau niciunul ? cum cupleaza minutatia aia de transmisie de pe fata ?

Link spre comentariu

Sper ca masina asta sa nu-i ia locul mult prea postatei Chain-link ..... :ha:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?91473-Ce-parere-aveti-de-aceasta-jucarie-Russia%92s-SHERP-ATV&p=1048147&viewfull=1#post1048147

Link spre comentariu

... nu , nu , nuuuu ... eu constriesc in secret alt ceainic ... pe topicul cu bucsa din volanta ... am o lista lunga de trei sertare cu compatibiitati ... ( ... nu ma spuneti ...inca ... ) ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare