Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Orice anvelopa are in talon doua inele din sarma de otel , inextensibile ca asta e rolul lor , sa fie inextensibile sa tina talonul sa nu sara peste buza jantei . Daca ofera o amortizare , e foarte mica .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Prima filmare e facuta in curte la CSG Auto.

Nu puterea motorului e determinanta, ci tipul de anvelope folosite. Aderenta...:al

Toyota pare sa aiba STT de la Cooper iar Duster probabil anvelope de iarna.

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Prima filmare e facuta in curte la CSG Auto.

Nu puterea motorului e determinanta, ci tipul de anvelope folosite.

Toyota pare sa aiba STT de la Cooper iar Duster probabil anvelope de iarna.

Nu cumva este important si care apuca sa plece primul de pe loc?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

era candva un topic despre ce cauciucuri sunt bune ptr mers pe zapada mare, evident s-a ajuns la cate blocante si lanturi si trolii si Artic Trucks , si etc....

Rezolvarea tot de la fratii nostri rusi vine:

Adica ai nevoie de o Lada, 2 roti de ceva combina, niste teava, un ap de sudura, lant... si o doza suficient de mare de nebunie :uameni

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Sa ne bucuram cat mai putem de tara noastra, altii nu mai au voie in afara drumului, se bucura de masini pe drumuri desfundate :rules

.......

In total, 65 mile, adica vreo 105 km ! In doua zile , da ? :ha:

Link spre comentariu

In total, 65 mile, adica vreo 105 km ! In doua zile , da ? :ha:

Pai a trebuit sa repete probabil unele scene ca sa iasa bine filmarea. Daca-i aduci pe astia la noi si-i bagi pe niste drumuri mai mediocre cred ca s-ar kk pe ei.

Va salut !

Link spre comentariu

Pai a trebuit sa repete probabil unele scene ca sa iasa bine filmarea. Daca-i aduci pe astia la noi si-i bagi pe niste drumuri mai mediocre cred ca s-ar kk pe ei.

Va dati seama ca nu ar baga aia masinile stock prin padurile noastre ca s-ar lua polish-ul :ha: :j

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Va dati seama ca nu ar baga aia masinile stock prin padurile noastre ca s-ar lua polish-ul :ha: :j

Asta chiar e pe bune. Imi spunea un prieten ca a dat de un film pe youtube la un moment dat cu un fel de offroad nemtesc cu Pitzgaueruri. Copilotii se dadeau jos din masini pentru a ridica crengile copacilor... nu stiu daca pentru a nu zgaria masinile sau pentru a proteja natura, insa inclin spre prima varianta :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

.......Copilotii se dadeau jos din masini pentru a ridica crengile copacilor... nu stiu daca pentru a nu zgaria masinile sau pentru a proteja natura, insa inclin spre prima varianta :grin:

Eu as lua-o in considerare si pe a doua ca, deh, probabil ca niciunul dintre n-ar fi dorit sa se trezeasca cu vreo reclamatie ca a "distrus" padurea, reclamatie insotita de vreo amenda consistenta....

Link spre comentariu

Eu as lua-o in considerare si pe a doua ca, deh, probabil ca niciunul dintre n-ar fi dorit sa se trezeasca cu vreo reclamatie ca a "distrus" padurea, reclamatie insotita de vreo amenda consistenta....

...... ca urmare a unei sesizări a "băieților care hăituiau animalele pentru o mică partidă de vânătoare organizată de niște amici".....

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare