Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator koala

Re: youtube ....and stuff

@Max : te rog sa mai postezi odata clipul acela in care opresti masina undeva, la jumatatea urcarii pe un deal ... si pleci apoi fara probleme ...

PS : L-am gasit intre timp ! :hi

[youtube:32o3wple]

[/youtube:32o3wple]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Max : te rog sa mai postezi odata clipul acela in care opresti masina undeva, la jumatatea urcarii pe un deal ... si pleci apoi fara probleme ...

PS : L-am gasit intre timp ! :hi

La faza asta am uitat sa cuplez reductorul si implicit 4x4. Masina s-a oprit. Landy a strigat din spate sa cuplez 4x4. Am cuplat si am plecat, dupa cum se vede, fara probleme. :grin:

SJ si Landy mai au prostul obicei :P de a-mi decupla MRL-urile fara sa vad iar eu ma chinuiesc la cate o panta si nu imi dau seama de ce nu pot urca. :grin: :grin: :grin:

Ultima data cand au facut asa, culmea ca masina a urcat o panta numai cu spatele de se uitau astia si nu le venea sa creada.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Ce-s alea MRL-uri ? Si nu trage Dom'Semaca fiindca nu stiu ce-s alea!

Mecanism de Rulare Libera = chestiile alea cilindrice, din butucii rotilor din fata ... alea care cupleaza planetarele la roti ...

Link spre comentariu

A.. efecte speciale.

sau de fapt.. poze(imagini) mai speciale in care centrul sau o parte din imagine este clara si restul neclar generand un efect de profunzime.. exact cum ai vedea cu ochiul daca ai privi fix. Pozele seamana cu cele "macro" dar nu sunt.

Cred ca asta e...

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Eu unul nu-i pot înţelege ce amuzament găsesc sau act de bravură sau ce dovedesc ei prin treaba asta... O chicat maşina. Nah, ce treabă extraordinară. Dacă-i dădeau drumulşi o făceau să zboare sau să plutească parcă mai era ce era, dar aşa...

Link spre comentariu

cred ca al a fost doar testul . urmeaza sa repare masina si sa puna un pilot sa o conduca tot de acolo de sus si sa incerce sa puna frana pe la etaju 1 .

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

droguri si ...alcool

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare