patagoniac Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 La Samuraiul meu am jante care pot fi folosite si pe o parte si pe alta, deoarece sunt sanfrenate gaurile de prezoane pe ambele parti ale jantei. Are vreun rost sa le intorc si sa scot rotile mai in exterior fata de aripi?? Avantaje cred ca ar fi ca o sa fie mai stabila pe sosea, dar exista si dezavantaje? Multumesc pentru atentie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! AI INCERCAT ???pe fata nu cred ca o sa le poti intoarce . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! Exceptand valvele care trebuiesc schimbate cu unele ingropate sa nu atinga de etrier, ar mai fi si alta problema? Multumesc! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! cand le intorci,daca nu pui distantiere(flanse)nu ti se mai misca rotile pe fata :ha: iti ating in etriere!ca sa faci lucru calumea tre sa le tai de jur imprejur si sa le scoti mai inafara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! eu am dar nu stiu cum sunt facute cred ca sunt taiate rotund si mutat pe cealalta parte a mijlocului jantei care este mai bombat daca vrei pun o poza pe mail ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47525-Detalii-despre-inaltare-si-intoarcerea-jantelor&p=689546#post689546 Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! O problema ar fi valvele.Etrierii ii poti poliza un pic, si gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! Eu le am intoarse, nu e mult de lucru..trebuie sa polizezi vreo 1.5-2mm din etrier pe fata si sa dai alte gauri in jante pentru alte valve. Valvele originale le scoti sau tai si bagi altele cu ventilul spre interorul rotii ca sa nu le lovesti de etrier. Iar pe spate, dai rotile jos, le intorci pe dos si le pui sus. Daca profilul anvelopelor e cu sageata de sens ">" atunci pui roata dreapta spate pe stanga fata si stanga spate pe dreapta fata, defapt le pui in cruce. Dar oricum trebuie sa mergi la vulcanizare ca sa iti schimbe valvele asa ca le pun ei direct cu sensul de rotatie. Un alt avantaj inafara de stabilitate este ca arata mai frumos. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! Vechile gauri ptr valve se astupa cu sudura, dupa care se polizeaza la fata ...si se dau alte gauri pe partea cealalta. Operatia asta ti-o face cel care intoarce jantele ... In Bucuresti intoarcerea jantelor costa in jur de 100 euro (ptr 4 bucati) iar sablatul-vopsitul electrostatic costa in jur de 60-100 euro depinde la care atelier apelezi (tot ptr 4 bucati). Mare atentie cine iti intoarce jantele ...Nu este o operatie complicata dar trebuie atentie ...Ele trebuie bine centrate ptr ca altfel o sa-ti fuleze. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! Jantele de samurai cele spitate, se pun direct pe dos. Adica le dai jos de pe masina si pui roata invers..atata tot. Jantele au deja sanfrenuri pentru conurile piulitelor. Binenteles, daca se doreste pot fi intoarse si prin taiat si sudat....dar mai mult de 1,5- 2 cm nu ies inafara deci doar puse pe dos e brici. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! Jantele de samurai cele spitate, se pun direct pe dos. Adica le dai jos de pe masina si pui roata invers..atata tot. Jantele au deja sanfrenuri pentru conurile piulitelor. Binenteles, daca se doreste pot fi intoarse si prin taiat si sudat....dar mai mult de 1,5- 2 cm nu ies inafara deci doar puse pe dos e brici. Nu e chiar asa,ma refer la cei 1,5- 2 cm.Uite-te la linkul postat de mine mai sus.Sunt poze facute de mine ,nu minuni gasite pe net. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intoarcerea jantelor la Samurache! Eu am spus clar "spitate" nu ambutisate cum sunt alea cu gauri. Alea sunt alt model care ies mai mult inafara daca sunt intoarse prin taiat-sudat, dar cele clasice de samurai nu au adancimea la spite foarte mare si daca sunt intoarse prin taiat-sudat nu o sa iasa mai mult de 1.5-2cm inafara. @patagoniac a spus ca are jante clasice de samurai, doar alea pot fi puse pe dos fiindca au sanfrene pe ambele parti.au grosimea de vreo 4-5 mm si deasta s-a si putut sanfrena din fabrica pe ambele parti. alea din tabla ambutisata nu incap pe dos pentru ca au niste nervuri mai ciudate si nu au nici sanfren pentru piulite, putand fi intoarse doar prin taiat-sudat. PS: NU vorbesc minuni vazute pe net, am pe masina si nu numai eu, inca vreo X samuraie din jurul casii si plus altele vazute pe la altii. Si nu numai pe samurai, jantele astea spitate merg pe orice 4x4 in 5 prezoane cu distanta dinre ele ca si la suzuki. Toata chestia cu mutatul necesita doar un flex si o bormasina, flexul pentru polizat entrierii si bormasina pentru aplicat alte gauri pentru noile valve. Se pot si suda vechile gauri si apoi polizat dar e mai simplu cu pusul valvelor invers. Aici e masina mea cu jante originale de suzuki, modelul arhicunoscut numit si "jante spitate" Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate