Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samuraiul din Brasov

zolameister

Postări Recomandate

Re: Samuraiul din Brasov

Ma bucur ca am fost primit asa de bine pe forum.Recunosc ca nu sunt un fan al forumurilor in general datorita timpului liber pe care il am (sunt tehnician dentar perpetum mobile)dar cred ca ma simt ca intr-o familie mare a unor copii mari carora le place sa aibe o jucarie mai deosebita numita masina care ajunge... oriunde.Cel putin eu asa cred .De la pegasul modificat sa urce dealul mai usor trecand prin farmecul ij-ului 350 care mai cara si sacii de cartofi de pe camp am ajuns la 36 de ani sa-mi vad visul de copil :sa am o masina care ma duce unde vreau.Nu am avut contacte cu cluburi sau cercuri de off-road-isti.Nu pentru ca am evitat ,ci ptr ca nu am stiut.Masinile mele actuale le-am preparat "step by step" de la gume de oras la 32 prin experienta personala.Am noroc ca Bunul Dumnezeu m-a ajutat si am un loc de week -end langa Tg Secuiesc de unde pot face orice traseu de orice dificultate.E un loc minunat.Un fel de "haven al off-rodistilor":mii de km patrati de padure-sute de km de drumuri forestiere practicabile si impracticabile.Aici am crescut.

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:W suna bine....la BV

Fii binevenit!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

:1 hai sa vedem si restul 'flotei' ca ai cu ce sa te mandresti... ce mai incoace ,incolo...bravo !! :h5

OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort

ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare