zolameister Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 salut!sunt Zoli din Brasov si sunt virusat de off-road foarte tare,ma badijonez cu un terrano2 modificat si 2 suziuri preparate ptr teren greu.Bine v-am gasit si ma bucur ca existati! :1 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Samuraiul din Brasov Bine ai venit! :W Baga si poze cu utilajele ca sa vedem ce "manipulezi". :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W arata-ne utilajele ca poate ne mai inspira ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W in :cl :bravo :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W Asteptam poze cu Sami!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W asteptam cu interes poze cu acaretu` :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W :h5 :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Samuraiul din Brasov bun venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Samuraiul din Brasov Ma bucur ca am fost primit asa de bine pe forum.Recunosc ca nu sunt un fan al forumurilor in general datorita timpului liber pe care il am (sunt tehnician dentar perpetum mobile)dar cred ca ma simt ca intr-o familie mare a unor copii mari carora le place sa aibe o jucarie mai deosebita numita masina care ajunge... oriunde.Cel putin eu asa cred .De la pegasul modificat sa urce dealul mai usor trecand prin farmecul ij-ului 350 care mai cara si sacii de cartofi de pe camp am ajuns la 36 de ani sa-mi vad visul de copil :sa am o masina care ma duce unde vreau.Nu am avut contacte cu cluburi sau cercuri de off-road-isti.Nu pentru ca am evitat ,ci ptr ca nu am stiut.Masinile mele actuale le-am preparat "step by step" de la gume de oras la 32 prin experienta personala.Am noroc ca Bunul Dumnezeu m-a ajutat si am un loc de week -end langa Tg Secuiesc de unde pot face orice traseu de orice dificultate.E un loc minunat.Un fel de "haven al off-rodistilor":mii de km patrati de padure-sute de km de drumuri forestiere practicabile si impracticabile.Aici am crescut. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Samuraiul din Brasov e clar....noi doi trebuie sa ne intalnim :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W suna bine....la BV Fii binevenit! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :hi Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Iulian Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W to :cl se inmultesc Brasovenii cu 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsupajero44 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Samuraiul din Brasov Bun venit! E foarte bine ca ne inmultim. Daca pui si poze poate ne cunoastem si in trafic, prin Brasov. Toate cele bune! :hi Mitsubishi Pajero 2.5 TD SWB 1988 Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Samuraiul din Brasov Bun venit. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov in sfarsit am reusit sa pun poze cu samuraiul meu NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov masina"curata" NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov Bine ai venit! :W Felicitari pentru masinuta! Arata f.bine :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W sa te poarte fara evenimente suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov Bine ai venit! Sa ne vedem cu bine la noroi! :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov aaa deci si acolo e noroi? :W O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :1 hai sa vedem si restul 'flotei' ca ai cu ce sa te mandresti... ce mai incoace ,incolo...bravo !! :h5 OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate