zolameister Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov locul in care s-a murdarit masina e langa Tg Secuiesc,loc cu sute de km drum forestier,locuri cu diferite grade de dificultate.Peisaje superbe,locuri minunate NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov cavaleria grea NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov pe samurai am vazut ca ai ceva sigurante de capota de unde le-ai achizitionat ? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samuraiul din Brasov Apropo super masina ... la ceva in genu visez si eu! Sa o folosesti sanatos! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Samuraiul din Brasov Mersi ptr apreciere.Sa dea Domnu sa ai sanatate ca restul ti le oranduiesti tu... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Samuraiul din Brasov saptamana trecuta am avut chef de un vin fiert unde mai era zapada NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :W :cl nu uita sa votezi pt veverite :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Samuraiul din Brasov e masina mea de suflet SUZIFLEANTA ma duce unde "vrea muschii mei" cealalta duce familia cam pe unde se poate :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Samuraiul din Brasov Am fost in weekend la BV, si am admirat terano-ul linga blocul prietenului la care am stat. Am cautat apoi pe forum si am gasit si proprietarul. Frumoasa masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Samuraiul din Brasov mersi :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Samuraiul din Brasov :bravo Zoli Da` vad ca pui la munca Nissan Patrolu` "avortat" :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate